19 October 2014

Tumpang Berteduh

Aksi kucing comel
yg mencari tempat berteduh
ketika hujan
 Mula2 sekor yg datang
kata anak saya..bapaknya
 kemudian datang sekor lagi
kata anak saya..bininya..
 sabar menanti hujan berhenti...

32 comments:

  1. hehe comelnya.. pandai plak tu berteduh bawah payung :D

    ReplyDelete
  2. Asalamualaikum pembuka bicara...hahahhaha ini baru betul2 tumpang berteduh..mujur tuan payung baik hati, nanti yang tiada perasaan kasih sayang sesama mahluk kang kena tendang kucing comel tu...aman ja tengok...satu pengisian yang tinggi moral value..

    ReplyDelete
  3. Comel jer kucing berpayung. Kalau tumpang teduh...xde masalah tapi xbest kalau yg jantan suka pancut2...huhu!

    ReplyDelete
  4. Nasib baik cuma hujan je. Kalau dengan angin ribut, mau terbang payung tu. Hehehe...

    ReplyDelete
  5. Comelnya mereka... pandai pula cari tempat berteduh di kala hujan...

    ReplyDelete
  6. comey nya kucing-kucing ni
    romantic kan kak :)

    ReplyDelete
  7. Ala comel. Kucing pun takut basah dek hujan hehe.

    ReplyDelete
  8. alolo siannya comellll....rezeki hampa ada payung tumpang berteduh

    ReplyDelete
  9. heheheh laki bini tumpang berteduh yer...comellllll.

    ReplyDelete
  10. bapaknya usha line dulu..
    line clear mak dia pulak join..
    hehe.. sehati sejiwa katakan.. >.<

    ReplyDelete
  11. camera friendly la pulak si meow2 ni, bukan senang nak dapat pose istimewa mcm ni...hehehe

    ReplyDelete
  12. payunh kak kamsiah agaknya..kesian kan..mereka juga dikurniakan akal untuk tahu mencari perlindungan.. :)

    ReplyDelete
  13. alaaa comellnye..
    pandai pulak cari tempat teduh yee

    ReplyDelete
  14. ala somelnya.... hihi kucing pun panjang akai :)

    ReplyDelete
  15. alahai comel je kucing2 ni... :D salam perkenalan dari blog jindrisska.blogspot.com

    kalau belum join giveaway souvenirs dari Paris saya, jemputlah yer... :D

    ReplyDelete
  16. kucing pun pandai dating bawah payung... comel!

    ReplyDelete
  17. suka tgk sbb sgt2 comel, tpi KA mmg penakut kat kucing2 ni !

    ReplyDelete
  18. comelnya...pandai lak cari tpt berteduh tuh...*-*

    ReplyDelete
  19. kalau mai lagi sekor mesti satu family ni..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.