06 December 2014

Hot Kitchen,MSU

Sekadar berkongsi gambar2
yg dikirim anak
di Hot Kitchen MSU
comel2 ja,kan..
 
ambik..ambik gambar..
eerr..yg ni apa..??


semuanya nasi..

30 comments:

  1. Asalam..wao!!! amazing..tahnia ya puteri kesayangan makin berjaya..buka restoran lah ni kan Madam K..manis anak sana..

    Ooo ya ada tugasan di blog kalau nak boleh juga tapi kedah kan jauh ke tu kajang selanggor ..nak blogger buat ....) tak apa jauh tu ..tak apa harap ada blogger lain nak ke sana

    ReplyDelete
  2. Asalam bertuahnya dapat anak gadis pandai masak ni madam..tahnia ya

    ReplyDelete
  3. Semog berjaya ya dek..pasti akan berjaya bagi yang kuat usaha, Tahniah

    ReplyDelete
  4. wahhhh sweetnya....

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #11. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-url-blog-11.html

    ReplyDelete
  5. Salam kamsiah ..
    grup anak kamsiah kot yg menguruskan masakan dan makanan dicafeteria MSU tu .. isnin ni depa semua dah mula exam kan

    ReplyDelete
  6. wah...adik belajar masak ek..wa...zaman akak dulu xada course macamni.. seronoknyakan..lehla lepasni buka restoran.. akak ni,, buat kek pun bantat..
    all the best ya dik

    ReplyDelete
  7. Yang dalam periuk tu resepi apa ye? Nampak menggiurkan air liur. hahaha.

    salam singgah dari segmen mialiana

    done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. best nye....bleh bukak restoran sndri pasni..

    ReplyDelete
  9. sumer ceria je..msk pun pasti sedapp ni!hihi...

    ReplyDelete
  10. Bila berpakiaan putih tu semuanya kelihatan cantik. Sebab itu agaknya jururawat berpakaian seragam putih dapat menimbulkan rasa tenang pesakit...

    ReplyDelete
  11. Bila berpakiaan putih tu semuanya kelihatan cantik. Sebab itu agaknya jururawat berpakaian seragam putih dapat menimbulkan rasa tenang pesakit...

    ReplyDelete
  12. Assalam

    Bahagia melihat anak2 dara di dapur itu..

    ReplyDelete
  13. memang smuanya chome2..& ceria. Tengok diaorang begitu enjoy sekali memasak..

    ReplyDelete
  14. Assalam, terima kasih sudi keteratak bunda dan memahami situasi dan mendoakan kesihatan bunda...terharu sangat.

    Walaupun dalam mood istirehat bunda singgah komen rambang blog2 kalian...

    ReplyDelete
  15. assalam...bestnya anak2 yg rajin n pandai memasak ni...

    ReplyDelete
  16. Salam Kam,

    Wah, bagusnya chef in the making!

    ReplyDelete
  17. Seronoknya dapat masuk bidang kulinari ni..cerah masa depan..

    ReplyDelete
  18. Kerang dalam periuk tu namanya pilaf. kena letak seafood saja. Lepas nasi dah masak, perlahankan api dan susun kerang macam kukus lah kiranya. Chewahh.

    ReplyDelete
  19. bestnyer lepas ni mama relax je kat umah, anak yg masak jer ;)

    ReplyDelete
  20. comelnya..seronok dapat belajar macam2 masakan

    ReplyDelete
  21. comelnya..seronok dapat belajar macam2 masakan

    ReplyDelete
  22. Best tengok nasi dalam periuk tu. Macam risotto jer

    ReplyDelete
  23. mmg bet kalau dpat masuk dan minat bidang kulinari nih

    ReplyDelete
  24. Wah bestnya dpt belajar mcm nie... nnti boleh masak sedap2 kan..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masak sedap2 dan ibubapa boleh rilex ja sebab da ada chef :)

      Delete
  25. mesti best diorang dapat belajar dalam bidang ni
    apapun all the best ye

    ReplyDelete
  26. nampak sedap semua masakan yg dihidangkan

    ReplyDelete
  27. sy kalau tengok makanan memang cepat jer teruja...lapar terus...hihihiih

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.