10 December 2014

WW :Melukis Menggunakan Cahaya

Melukis menggunakan cahaya





30 comments:

  1. Kagumnya. Saya tak pernah tgk secara live buat ni.. tgk di tv pun dah rasa teruja.. akak ambil gamba ni kat mana?

    ReplyDelete
  2. cantik kak...gerakan kene cepatkan kak kalo nak buat lukisan cahaya nie...adik lieya penah gak buat bende nieh...siap buat tulisan selamat hari raya lagi kak hehehehee...mcm2 skrang kan kak....

    ReplyDelete
  3. salams kak kam,

    cantiknya kak....dekat mana nie kak?

    ReplyDelete
  4. As'salam Madam kamsiah...sangat kagum..inilah limited keupayaan minda manusia.Boleh rekacipta seperti ini. Marilah hargai sesuatu yang unik menarik..memberikan kita rasa tenang bahagia melihatnya..

    ReplyDelete
  5. As'salam Madam kamsiah...sangat kagum..inilah limited keupayaan minda manusia.Boleh rekacipta seperti ini. Marilah hargai sesuatu yang unik menarik..memberikan kita rasa tenang bahagia melihatnya..

    ReplyDelete
  6. angah sempat belajar buat ni masa amik kursus fotografi tak lama dulu...

    ReplyDelete
  7. subhanallah..cantik la kamsiah,kagum saya melihatnya.

    ReplyDelete
  8. cantik kan... lani ramai org kreatif mcm2 dihasilkan nye

    ReplyDelete
  9. Cantik dan kreatif, bagaimana cara membuatnya?
    Bayangkan jika yg membuatnya itu fotografer ternama bergelar Datuk, gambar yg diambilnya itu pasti diletakkan sebagai hasil seni bernilai tinggi, mungkin berharga beratus ribu ringgit....

    ReplyDelete
  10. Guna apa tu? Macam anak-anak masa main bunga api pun boleh buat begini. Jurufotonya pun kena tangkas utk ambil gambar begini bukan saja yg melukis.

    ReplyDelete
  11. cantik nya kamsiah..dimana tu dan guna apa melukisnya

    ReplyDelete
  12. Pernah tgok..kawan buat dulu..cantik sngt..

    ReplyDelete
  13. kagumnya..kreatif betul..tak terfikir boleh buat guna cahaya

    ReplyDelete
  14. lepas ni boleh try buat light trail kenderaan pulak . teknik yang sama .. cari jalan yang banyak kenderaan malam-malam..
    sure cantik!

    ReplyDelete
  15. unik, cantik dan kreatif.. macammana cara membuatnye ye?

    ReplyDelete
  16. Unik dan kreatif. Pandai depa cipta kan.

    ReplyDelete
  17. Menarik teknik ni...dulu pernah juga belajar

    ReplyDelete
  18. light trail..lama dah tak mencuba teknik ini ada kesematan nak asah skill ini semula
    kreatif

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.