17 December 2014

WW : Tag Roti

Oooo baru saya tahu
rupanya warna pada tag harga roti
melambangkan hari apa ianya dibuat hehe


32 comments:

  1. Eh.. ada banyak color mcm ni ke? Haha.. saya macam perasan warna putih dan biru je..eh kuning pun

    ReplyDelete
  2. terima kasih kasih kamsiah..acik pun baru tau ni..kalau kamsiah tak kongsikan acik pun tak tau

    ReplyDelete
  3. tak perasan ..nanti cuba kaji..hehehe bagus jua info2 begini ada cerita dengan kawan nanti..terbaik

    ReplyDelete
  4. tak perasan ..nanti cuba kaji..hehehe bagus jua info2 begini ada cerita dengan kawan nanti..terbaik

    ReplyDelete
  5. oooo ya ka...betui2 tak perasan...
    tima kasih kongsi info ni

    ReplyDelete
  6. eh?
    saya baru tau..

    tapi tak pernah lak jumpa yang warna biru, hijau tu

    ReplyDelete
  7. Laa mujur akak share..kalau tak CP pun tak tahu..

    ReplyDelete
  8. Aaa...sbb tu ada bezakan...seronok info ni..

    ReplyDelete
  9. akk nyer entry hari ni sm dgn entry mama maszull (hari ni jg)... ;-)

    ReplyDelete
  10. Kat Malaysia tak banyak pembuat dan pembekal roti yang tag mcm tu. Biasanya dorang pakai date je

    ReplyDelete
  11. thanks share info kak. saya baru tau bila baca entry ni.

    ReplyDelete
  12. yg selalu tengk cuma expired date je selama ni...thanks kamsiah for info

    ReplyDelete
  13. Rupanya sangat banyak perkara yang kita tidak tahu.

    heheeee.... saya juga baru tahu. Terima kasih atas info ini.

    ReplyDelete
  14. Laa.. patutlah berwarna warni, rupanya ada kaitan dengan hari. TQ Kam, ia knowledge baru untuk saya...

    ReplyDelete
  15. Info menarik...dan baru lah juga tahu! Ingatkan saje jer tukar2 warna, hehe...

    ReplyDelete
  16. buh dalam botol macam tu jadi lawa kan kak ^_^
    saya pun taktaw yang color tu ada meaning nya

    ReplyDelete
  17. perasan warnanya berlainan tapi tak pernah pulak nak google cari makna disebaliknya.. tapi untuk hari Rabu takde ek kak..

    ReplyDelete
  18. hahaha..saya pun baru tahu ni!

    dan macam nak buat la hobi kumpul tag tu! ;P

    ReplyDelete
  19. dah lama makan roti, baru hari ni tau hari apa ianya dibuat..hehe..thanks, good info..

    ReplyDelete
  20. oooo baru tahu..patutlah banyak warna..
    nice info

    ReplyDelete
  21. HAaa..pernah baca dulu dalam email tapi lupa dah..thanks kongsi ye khamsiah =)

    Salam kenal..Follower #2033

    ReplyDelete
  22. Tahu pasal ni lama dah. Anyway thank you coz refresh my memory yang mudah lupa ni.

    ReplyDelete
  23. lps ni dah tau la bila nampak tag mcm tu

    ReplyDelete
  24. Ooo...baru tahu thanks sebab kongsi info.

    ReplyDelete
  25. saya juga baru tahu ... tapi nak mengingat mmg x rajin ... heheheee

    ReplyDelete
  26. Kakak pun pagi tadi terjumpa N3 kawan blog buat N3 macam ini juga baru tahu.

    ReplyDelete
  27. wahh . tdi bru beli tag dia kaler kuning . mknanya sbtulah ! hihihi thanks info

    ReplyDelete
  28. loh..ada maksud di sebaliknya..JM main beli je...tapi kekadang check jgk tarikh expired tu

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.