05 December 2014

Terimakasih Cikgu Etuza Dan Mrs Secretary

Dengan setulus hati
saya nak ucapkan ribuan terimakasih
sebagai pemenang saguhati utk GA kat blog beliau
saya menerima Sijil Penyertaan,sekotak minuman Elken serta keychain





Untuk pemilik blg Mrs Secretary
iaitu Farah
diucapkan juga ribuan terimakasih
kerana telah mengirimkan hadiah
kerana saya berjaya menjawab soalan dalam GA nya

18 comments:

  1. Asalam..Subahanallh, kalau niat baik ikhlas Engkau mudahkan dan kini ternyaata sudah sampai kepangkuan keluarga Madam Kamsih..
    Wow!! murah rezeki ya hari ini dapat dua sekali sampai..tahniah dan syukurilah apa yang ada ya...tak seberapa.
    Kalau dapat nak masukkan ke dalam fram sijil tapi takut pecah ..belikan fram ya masukkan dalam almari ..sebab ini kejayaan Madam Kamsiah berblogging ya..

    ReplyDelete
  2. Tahnia..elcafe copy selepas makan kuih atau mee goring sesuai di minum. Kalau terus minum kala perut kosong tak sesuai tu. makan roti ke kuih ke mana2 dahulu baru minum..jangan lagi letak gula.ada gingo biloba esrtax hati tu..serasi dengan hati..maksudnya sangat bagus diminum lah ya

    ReplyDelete
  3. Etuza tengok naik drastik ya follower..huuu!...makin ramai tahniah juga ya follower meningkat..kepala dua angka 4 tu..
    mesti happy tau dapat follower begitu besar..

    ReplyDelete
  4. Wowwww.. cantiknya hadiah dan sijil, tahniah!!!

    ReplyDelete
  5. Wah! Bertuah dapat hadiah dari orang jauh tuuu... Tahniah kak!

    ReplyDelete
  6. Tahniah k.kamsiah.. cantik keychain tu..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kamsiah...dapat hadiah dua sekali...rezeki berblog...

    ReplyDelete
  8. kekadang seronok juga berblogk an apabila dapat hadiah dari rakan2 maya nih..JM pun byk dapat...baru2 ni dapat juga hadiah dari cikgu tapi belu update lagi dalam entri

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dah selamat sampai.. thanks akak support simpLe ga farah tue..=D

    ReplyDelete
  10. tahniah ye!
    saya dapat juga frame dari farah tu =)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak kamsiah, bestkan dapat hadiah

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.