30 April 2015

Mobile Friendly Test

Jom pakat2 test
samada blog anda semua  'mesra hp' atau tak

23 comments:

  1. mobile blog nie lebih mudah nak blogwalking akak.. =D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. heeee dah try. mujur blog sheila pun mobile friendly user :)

    ReplyDelete
  3. Dah banyak kali jugakler update blog guna hp.. ;)

    ReplyDelete
  4. dah test itu hari kak kam... ...alhamdulillah...frenly kata nya :)

    ReplyDelete
  5. Blog saya mobile friendly...hehehe

    ReplyDelete
  6. hm xmesra hp lagi..maklum org lama..

    ReplyDelete
  7. yan blogwalking dengan update blog memang guna hp :-))

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dah frenly hehe

    ada setting di dashboard kan kak untuk mobile view :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak, ana pun sempat gak check dan awesome katanya hehe :)

    ReplyDelete
  10. Cikna pun dh try ritu Dan jawapannye cukup memberansangkan(mobile friendly)

    ReplyDelete
  11. yeay....dah test..
    Awesome! This page is mobile-friendly.

    ReplyDelete
  12. Saya tak ada HP canggih untuk di test.. huhu.. =D

    ReplyDelete
  13. belum cuba.. nanti nak buat lah.. tq kak..

    ReplyDelete
  14. Espero que estés pasando un fin de semana muy pura vida.

    ReplyDelete
  15. Espero que estés pasando un fin de semana muy pura vida.

    ReplyDelete
  16. "Awesome! This page is mobile-friendly."

    Yes, mobile friendly jugak kak kamsiah =D

    ReplyDelete
  17. dah check dah.,yes!mobile friendly.hehe

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.