18 April 2015

Nota Kebosanan

Ketika mengemas
terjumpa sekeping nota
yg ditulis si bongsu saya...

 Keesokan harinya,aku rasa bosan
sebab besok cuti sekolah.
So bored,but so many homework.
Just that for today.Good bye.


uihh panjangnya signature  dia...


15 comments:

  1. selamat berhujung minggu moga athilia xbosan bercuti..

    ReplyDelete
  2. :-)) bosan sebab bnyak kerja sekolah ye lia...kuatkan semangat..jangan bosan2

    ReplyDelete
  3. Si-bongsu saya juga selalu kata benda yg sama: "Alangkah indahnya hidup jika sehari tak dak home work!" Malangnya hari-hari depa ada homework, kalau cuti sekolah dari pagi hingga malam homework, homework, homework... Kalau hari persekolahan biasa homework dari lepas Asar sampai tengah malam. Masa mana nak beriadah, masa mana nak mengenali jiran, kesian depa...

    ReplyDelete
  4. Selalunya, sya prihatin terhadap tulisan sebegini di dalam bilik anak saya dulu. Tulisan ini selalunya ikhlas dan menggambarkan emosinya yang sebenar.

    Saya juga dulu suka menulis isihati saya di tepi-tepi nota pelajaran...

    ReplyDelete
  5. by the time, signature dia akan berubah menjadi wave yg berlingkar2.. hehe.. boleh tahu la kan apa dia fikir bila terjumpa sort of diary mcm ni ^_^

    ReplyDelete
  6. Bukan saja pelajar boring....kita yang bekerja pun ada masanya boring teramat nak pergi kerja...

    ReplyDelete
  7. comel je nota.biasala tugas seorang pelajar.borin pun kena buat homework gak.hehe

    ReplyDelete
  8. terbaik nota tu athilia...
    biasanya budak2 ni suka bila cuti sekolah...
    dia bosan pulak...
    good girl

    ReplyDelete
  9. mcm my kakak terjumpa diari anaknya ... tapi kan , luahan hati budak ni ikhlas dr hati ...

    ReplyDelete
  10. Saya pun suka conteng-conteng meluahkan perasaan macam anak akak.

    Nampaknya kena bawak Athilia jalan-jalan waktu cuti sekolah hehe.

    ReplyDelete
  11. hehe.. klu athilia ada blog mesti diluahkan kat blog..hehe

    ReplyDelete
  12. Assalam kak,
    he3
    hambooiihhhh haaaihhh
    bosan yer

    ReplyDelete
  13. kebosanan sbb cuti hjg mggu ke? :-)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.