29 April 2015

WW : Bunga Apakah Ini..??

Ternampak bunga unik dan cantik ni
kat sebuah nurseri
sayangnya saya tak tau namanya

25 comments:

  1. xtau nama gak.penah tgk kt bukit tinggi pahang

    ReplyDelete
  2. cantiknya kak... unik sgt bunga nya sbb warna ala2 pink pepel pastu ada bunga biru gelap lak...

    ReplyDelete
  3. lain macam bunga ni kak.. tapi cantik kan., :))

    ReplyDelete
  4. subhanallah..cantik warna bunganya..tentu mahal

    ReplyDelete
  5. memang cantik...tak pernah tgk pun..

    ReplyDelete
  6. bunga mcm daun...cantik colournya..

    ReplyDelete
  7. Saya suka tengok bunga tapi tak minat nak tanam sebab saya tak suka nak jaganya.. ;)

    ReplyDelete
  8. Salam. Hee kena tanya gadisbunga tuu. ;p

    ReplyDelete
  9. aneh2 pokok bunga skrg!saya pun xpasti apa ke namanya coz first time nengok ni.tp naper kamsiah xtanya je pemilik nurseri tu?

    ReplyDelete
  10. Cantik! Tak pernah jumpa lagi pokok ni.

    ReplyDelete
  11. Cantiknya...tak sangka berbunga pula pokok ni...menarik betul warnanya...

    ReplyDelete
  12. cntik ..skali tgk mcm bulu merak yg tengah berkembang laa akk

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.