26 November 2012

Durian Crepe

Sekadar tak mahu ketinggalan
tgh hot skrg...tgh femes...
ramai yg dah tayang kat blog/fb
ramai yg berkata sedap hingga menjilat jari
so oder la seketul dua
walau saya bkn kaki durian
serta saya kurang mengemari krim yg lemak manis


sekali rasa...dah tak mau dah...
bkn selera tekak saya..

23 comments:

  1. hehe...tak suka ye Kam?,ummi pulak suka sangat,dah dua kali order.Begitulah selera manusia kan, berbeza-beza..perbezaan membuatkan hidup penuh warna-warni.

    ReplyDelete
  2. Salam kamsiah

    Ya begitu femes sekarang ni..

    ReplyDelete
  3. hentak kaki nangessss
    mampu tengok jer
    terlioq nyer uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. Dah jadi fenomena sekarang nie tapi kakak belum rasa. Teringin juga walau kakak pun tak gemar cream tapi kakak suka durian tau.

    ReplyDelete
  5. sy x penah rasa pun..tp tgk gambar memang menyelerakan..yummy

    ReplyDelete
  6. salam sis. sy pun baru try durian crepe nie semalam. sy pun xberapa gemar durian, kecuali durian kampung je sy boleh telan. smlm dpt mkn, sedap! mungkin dia guna durian kampung.hehe~at least dah cuba,kalau org tanye ape rasa durian crepe,so dah boleh jawab. =)

    ReplyDelete
  7. sekurang2nya kita dah merasa, idok le mamai jer bila org dok crita kesedapannya..

    ReplyDelete
  8. hehehe..ya ramai yg buat entry pasal durian crepe ni..sedap menjilat jari..

    ReplyDelete
  9. Kak..bley ja buh kiwi,strawbri atau mngga gnti durian..sbb sya pun agak kurang mkn durian.. :D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Kamsiah

    saya dah makan
    sedap...sebab saya suka durian...he he

    ReplyDelete
  11. itu la...rietta pown xminat doyan ngan creame...tpi cam teringin gak nk rasa...mna nk bli ntah lew...

    ReplyDelete
  12. Sama la...kak.pun tak suka krim2 ni...tapi mmg suka sgt dgn durian....ishh pulut durian..best !!!

    ReplyDelete
  13. as salam

    kenapa tak sedap ke kak rasa dia? :)

    ReplyDelete
  14. saya pun belum pernah makan..
    suka durian tapi tak suka manis...konfius

    ReplyDelete
  15. JR pun tak suka durian. Setiap kali bau durian atau seakan-akan durian, migrain akan cepat menyerang kepala. Pening yg amat sangat!! Maka setiap kali terbau durian JR akan cepat2 cauuu....

    ReplyDelete
  16. ada pula kawan saya ni JR. kita sama,..kuih tu memang nampak sangat2 sedap lah Kamsiah..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.