28 November 2012

Free Fridge Magnet Lagi

salam
6 ketul fm ni
pemberian teman blogger
yg dikenali sbg Mulut Payau
empunya blog Siratan Hidup
saya meneka destinasi percutian beliau dgn betul
entrinya kat sini

pada mulanya tertanya2
siapa gerangan pengirim
beralamat di Gua Musang
tempat tu so familiar bg saya
kerana kakak ke 2 tinggal disana

bkn 1 yg dikirim
tp 6...banyak tu

terimakasih daun keladi
tertanam hajat dihati
satu hari pasti singgah di terataknya

36 comments:

  1. Sampai 6 sekali FM diberi, syukur ada sahabat yang sangat bermurah hati. :)

    ReplyDelete
  2. Wah... banyaknya sekali dapat 6. Suka kan:)

    ReplyDelete
  3. bestnya boleh lekat2 fridge magnet.. kat rumah saya anak2 buat tempat lekat sticker diorang.

    ReplyDelete
  4. Banyaknya fm, bestnya, sekali letak sederet kan Kam, best2!!

    ReplyDelete
  5. Wah banyak nya hadiah kak..
    Salam kenal...
    TQ follow blog sy yg tak seberapa tu..
    ..sy follow sini jg ya..#1275 :)

    ReplyDelete
  6. tahniah.. bestnya sekali dapat 6 terus

    ReplyDelete
  7. wah kak..sangat comel fm tu :) tahniah kak :)

    ReplyDelete
  8. Wauu...sekali dpt terus 6 biji!
    Nama pun unik..hehehehe..mulut payau!

    ReplyDelete
  9. tahniah ya dapat hafiah lagi...cantiklah..

    ReplyDelete
  10. waaa. pndai akak teka. huhu.. L bab teka meneka ni fail.. tahniah ye akak.. =)
    jom singgah baca sebentar.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

    ReplyDelete
  11. IM juga hari ini dapat rantai kunci dan dodol Bandung dari blogger Jendela hatiku!

    ReplyDelete
  12. Enam...wah banyaknya, nanti makin berwarna warnilah dapur Kamsiah...

    ReplyDelete
  13. terima kasih jugak coz sudi jadi sahabt maya saya...
    Harap2 lepas ni kita dapat bersua muka kan kak.....
    Kalau dtng GM roger2 tau...

    ReplyDelete
  14. Wah... untungnya sekali dapat sampai enam..

    ReplyDelete
  15. As salam Kak,

    Wah 6 terus dapat FM! Tahniah! Salam perkenalan dari saya juga :))

    ReplyDelete
  16. Cantik FM tu.. Kak MP memang baik hati.. Untung akak dapat 6 FM..

    ReplyDelete
  17. murahnya rezeki akak.... ita follow akak jugak ye...

    ReplyDelete
  18. murah rezeki..best ada kawan alam maya kan...

    ReplyDelete
  19. dengan ini, etuza arahkan Kamsiah visit laman etuza..pada bila2 masa terluang.Ikk! tak sopan pula etuza kali ni, ada hal ke atau kaitan dgn Kamsiah.Ala terja ja..ya..kot ada nama ke apa2.

    ReplyDelete
  20. Wah! Nampak mcm domino effect,
    rezeki datang melimpah2!

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.