03 November 2012

Orang memberi..kita merasa...

Hadiah dari hati...
sapa yg tak suka dapat barang free,kan..


beraneka coklat
kain batik  utk saya dan kain pelikat utk suami

pemberian kawan anak yg baru balik dari Langkawi
2 pasang kain
dok plan utk melaram
pada kenduri anak buah hujung bulan ni..:)

pemberian anak buah saya yg dok kat Pahang

16 comments:

  1. Amboi banyaknya.. coklat bermacam jenis coklat lagi. Kain batik nampak sejuk. Kainpasang mulalah menjahit lepas nie. Cantiklah kain pasang dia cantik - pandai memilih.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Rezeki yang halal jangan ditolak. :)

    ReplyDelete
  3. Masa istri kerja kat Langkawi dulu hampir setiap minggu dia bawa balik coklat..Kini bila dia dah berpindah ke sini, rindu pulak kat coklat Langkawi....

    ReplyDelete
  4. kak cantiknya kain pasang tu..rezki jgn di tolak ye..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki kak (^_~), sejak nisah duk langkawi, bile balik je kampung mesti berkotak coklat org pesan hehe.

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dan kenal.....suka tengo gambar2 makanan dalam blog ni...pandai akak masak....(^_^)

    ReplyDelete
  7. boleh tambahkan lg baju dalam almari ..
    cantik2 kain tu ...

    ReplyDelete
  8. ibu_suri pula asyik push IM supaya bawa dia pi langkawi pula bila dapat bonus hujung tahun ni. sedangkan dalam kepala IM asyik ingat nak bayar hutang je..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kamsiah

    baik hati anak buah tu
    moga bertambah rezeki dia dan keluarga Kamsiah

    ReplyDelete
  10. rezeki kamsiah ..yg memberi dapat hikmah yg terima jug dapat hikmah...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..

    wah kak,part coklat tu yang takleh tahan tu,hulur sebatang..hahaha

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.