20 January 2014

Barangan Candy Crush Yang Comel

'Sweet'
'Tasty'
'Divine'
'Sugar Crush'

Bayangkan keasyikan bermain candy crush ni
yg diasaskan oleh Tommy Palm

Dominasi Candy Crush
-Lebih 500 juta dimuat turun(Amerika Syarikat)
-1 dalam 23 penguna FB bermain permainan ini
-Fenomena barangan berasaskan candy crush muncul
-Candy Crush menfailkan IPO rahsia
-Tweet Candy Crush boleh menghsailkan kira2 4500 novel
-Pencarian tertinggi utk I phone utk tempoh lbh dari 8 bulan
-Pemain menghabiskan hampir $900,00 (RM 2.9 juta) sehari
-Beberapa aplikasi lain dicipta menyamai Candy Crush
seperti Candy Crush Bubble dan Candy Crush Fruit
-Orang ramai membeli gula2 sebenar Candy Crush
yg dikeluarkan pengilang-King
 

kalau terjumpa,dirembat jugak T shirt cute ni





 key chain yg comel2


mug ni pun sangat cun



Ada tip & trick bermain permainan ni
utk setiap level


biarlah anda yg mengawal game
bkn game yg 'memudaratkan' hidup anda


31 comments:

  1. ramai yang minat ye, dengan candy crush ni, mujur saya tak minat

    ReplyDelete
  2. Saya tak pernah main pun game ni... Best ke? Tak mau taulah...nanti terjerat, hehe

    ReplyDelete
  3. Pernah maen...tpi rietta seperti biasa...xmnat...

    ReplyDelete
  4. Rare sangat bila Candy Crush keluarkan brg merchandise mcm ni..

    ReplyDelete
  5. Salam, wah minat betul ni, saya taj pernah maen pun..

    ReplyDelete
  6. Jujur kakak tak main pun - dah malas sebab dah berusia agaknya. Tapi kalau anak-anak kakak siap lawan level siapa yg lebih tinggi. Tengok t-shirt dan mug memang cantik...

    ReplyDelete
  7. comel2 sangat...bunda pernah main...tapi tak berapa nak cekap...frust ...

    ReplyDelete
  8. pernah try main game2 yg ada, entahlah..cepat bosan, rasa bertambah stress..hehe..

    ReplyDelete
  9. Entahlah..tapi memang tak minat. Mungkin bila tiba pada satu tahap usia kita lebih minat terhadap benda2 yg bagi sesetengah orang dia tak minat....

    ReplyDelete
  10. wahh! cantik2 smua kak.. klu ada kat sini,nak jugak sy beli...
    sy suka yg mug tu Kak... setakat ni baru main level 87:)

    ReplyDelete
  11. Penangan CC. Nasib saya tak terjebak ☺☺

    ReplyDelete
  12. Malam nanti nak cuba tengok tips and tricks tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. comelnye.. kalo ada nak la jugak..walaupun x gemar pun main game nih.. hihi

    ReplyDelete
  14. tadi tgh surf, ternampak powerbank candy crush..cantik..tp mahal...

    ReplyDelete
  15. Alahaii comelnya! ...saya follow sini ;)

    ReplyDelete
  16. saya main sekali sekala je skrg ni..
    tapi mmg besar penangan dia..

    ReplyDelete
  17. Terjebak juga akak ni Kamsiah.. gara2 anak yg download dlm HP akak ni
    ;)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Kamsiah

    saya tak main game ni....he he

    ReplyDelete
  19. Saya dah lama bersara main CC ni kak! hahahaha

    ReplyDelete
  20. Kali ke sapa sini.br bulih komen...hehe
    sy tok rajin main nie wpun ado hok dok ajok sokmo..tok rs berminat nge tokde maso..:)

    ReplyDelete
  21. Wah! Tak sangka,bukan setakat game je,mcm2 pun ada.

    ReplyDelete
  22. Comel2 je brangan cc ni. Pndai depa cari peluang perniagaan.
    Nasib baiklh sy xtrjebak dgn cc ni...he2x..

    ReplyDelete
  23. saya kadang2 layan juga... terapi minda :)

    ReplyDelete
  24. Memang untung jual ni..mesti ramai yg minat nak beli..berkenanla dengan t shirt tu

    ReplyDelete
  25. sampai sekarnag sy masih layan candy crush sebab cute..hehe

    ReplyDelete
  26. Salam K.Kamsiah..

    ehehe...err...cma adelah salah sorang oemain tegar kendi keras ni..

    pernah nampak restoran yg menggunakan nama game ni tak..?hihih..

    ReplyDelete
  27. Greetings from Carolina! I'm bored to tears at work so I decided
    to check out your site on my iphone during lunch break.

    I really like the info you provide here and can't wait to take a look when I
    get home. I'm surprised at how quick your blog loaded on my cell phone ..
    I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!


    Look at my blog :: ask

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.