21 January 2014

Nuffnang Merajuk..?

 takde CPUV yg melekat lagi pada 2014 ni
kali terakhir dikreditkan pd 21 dec lps
 Sunsilk antara 'penyumbang' terbanyak hehe
 CPC..thanks pada yg sudi klik

35 comments:

  1. Haha..blog2 hebat ni.. kalau merajuk kenalah pujuk...

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Kamsiah..
    a'ah utk 2014 ni pn sy tak dapat lagi.. betul2 merajuk agaknya pakcik nuff hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe..sama la kiter..pakcik nuff merajuk!

    ReplyDelete
  4. untuk 2014 masih belum muncul lagi kak... ^_^

    ReplyDelete
  5. saya pon x dpt lagi utk 2014 ni..bila trafik sy tinggi, x dpt cpuv pun. dulu masa trafik rendah, dpt pulak. xphm2

    ReplyDelete
  6. Da lama x cek acc nuff....ntah apa la cite nya....
    Ntah2 x dpt gak...2014 ni...da mcm x rajin nak update blog je....huhuhu....

    ReplyDelete
  7. Betullah...sejak 2014 ni, belum ada CPUV masuk...bersabar je la.

    ReplyDelete
  8. banyak tu..cheqna berapa sen je dapat =(

    ReplyDelete
  9. Nuffnang tengah sibuk nak CNY ni lepas CNY nanti mesti ada - tunggulah..

    ReplyDelete
  10. salam...sis sy punye CPUV langsung x pernah lekat sis...dari awal sampai la ni memang xde langsung...lg sedih...huhu..

    ReplyDelete
  11. Bnayak jugak satu2 iklan tu Aina maksimum pon Rm5 je...ahahaaa...

    Tadi check semua dah metered. Iklan Mah Sing Southville dan Libresse tu Aina dapat pun tak sampai Rm1 kak.

    ReplyDelete
  12. waa banyak tu kak...2014 belum lagi tu...tak lama aderla yang menyinggah tu...

    ReplyDelete
  13. betul la kak, mcm tak paham plak dgn nuff ni ;-/

    ReplyDelete
  14. banyak le jugak tu kak. lepas le nak mkn kepci sefamily. hehe

    ReplyDelete
  15. Byknye...rietta lgsg xde BE...cpc jerr...xbrapa sen pown yg ada...naseb baek kawan kawan rajin click...

    ReplyDelete
  16. haah..sejak tukar layout baru ni pun nuffnang merajuk ngan kami..

    ReplyDelete
  17. waa lebat juga tu Kam, Alhamdulillah rezeki.

    ReplyDelete
  18. 90 hengget! byk tu kak...saya punya ciput aja..haha

    ReplyDelete
  19. Tak pergi bank-in lagi ke duit RM91.61 tu? Saya bila saja cukup edah terus kebas, hehehehe....

    ReplyDelete
  20. uihh sonok nengok nuffnang akak ni ye..murah rezeki sungguh...tahniahh..

    ReplyDelete
  21. acik nak buka nuffnang pun tak dapat kamsiah

    ReplyDelete
  22. noe dh klik dah iklan2 nuffnang tu...semoga rezeki kak kam bertambah... bukan merajuk tu...dia bercuti lagi ...

    ReplyDelete
  23. sama la..tahun ni belum ada cpuv lagi..tu yang malas je rasa nak update blog..hahah

    ReplyDelete
  24. Ooo..dah leh claim tu puan....lepas beli sate,....

    ReplyDelete
  25. Assalam

    Tahun baru ni nampak cam cik nuff tu merajuk gakss .. ciput ajer...

    ReplyDelete
  26. waaaa... banyaknyaaa... syukur, boleh belanja makan kefci ni..

    ReplyDelete
  27. wah byk juga tu.. tahniah.. KA clik2 nuffnnag kat sini yer !

    ReplyDelete
  28. salam k.kamsiah..
    huhuu..samelah..lama benau merajuknyer... :()

    ReplyDelete
  29. saya pun belum dapat BE utk tahun 2014....
    sabar menunggu rezeki :)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.