11 April 2014

Camera Museum (Part 2)



Muzium Kamera Pulau Pinang

Ni di hari yg berlainan
dan kamera yg berlainan jugak..

 



 



 















 








20 comments:

  1. noted kamsiah..
    saya akan ajak encik suami terjah sini!

    ReplyDelete
  2. seronoknya kak
    saya suka gambo kucing kecik2 tu,
    comel! :)

    ReplyDelete
  3. ini yang rasa nak holiday kat penang ni... he hehe...

    ReplyDelete
  4. hahahaha... cantik-cantik gambar tu... tapi sayang tak tahu kamera apa yang digunakan... sebut sikit exif data gambar-gamabr tu.. menarik sekali... banyak gambar cantik dengan bokehnya.. :)

    ReplyDelete
  5. salam k.kamsiah..

    mcm2 jenis kamera..
    tertarik dgn cupcake yg last skali tu.. hehe..

    bila la dpt pegi jln2 sini

    ReplyDelete
  6. Mcm2 dah ader kt Penang tu
    Blk cuti2 x dan nk jejln pong uwaaaa😭💔

    ReplyDelete
  7. wah sukanya tgk..ni rasa nk pergi visit museum ni! ^^

    ReplyDelete
  8. Antik kamsiah... teringat pulak yg gunakan kodak tu.. bila nak ambil gambar mesti berkira-kira .. takut habis kodakan :)

    ReplyDelete
  9. dr hr tu teringin nak pergi....tapi xtaw lokasinye....

    ReplyDelete
  10. Idah belum pernah sampai lagi kat muzeum nie... insyaallah one day..

    Cantik2 gambar sis tue.. :)

    ReplyDelete
  11. Menariklah...
    Ternampak filem gulung dulu kakak guna ini tau masa zaman sekolah..

    ReplyDelete
  12. sekarang ada ke lagi orang kodak gulung tu ..

    ReplyDelete
  13. eh, penang ada muzium kamera.? saya org penang x tahu pun.. heheh

    ReplyDelete
  14. Saya pun suka muzium ni, pegi yang dulu tu tak puas. Ada peluang ke Penang mesti nak singgah sini lagi.

    ReplyDelete
  15. Yashica ada masa zmn saya kecik dulu ...

    ReplyDelete
  16. saya minat nak komen part "macaron" tu...mahal gila!!! wife saya jual RM2 aja satu...hihihihih

    ReplyDelete
  17. Assalam Puan,

    Banyak kali dah singgah baca coretan Puan sebagai silent reader.

    Terima kasih kerana follow blog saya.

    PakMail

    ReplyDelete
  18. Bestnya.. kalau ke Penang lain kali ke vari muzium ni. Lain dr yg lain..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.