Imej yang diterima dari group Whatssap
tentang keadaan banjir di Kelantan
Setiap tahun..pada setiap hujung tahun
mereka akan menghadapi keadaan ni...
Selamat Tinggal 2014...Selamat Datang 2015
Di Hari Lahirku..
Bah
Fakta Menarik Mengenai Ayam
Cara Mengatasi Rasa Bosan..
WW : Tag Roti
Lychnobite
Info Tentang Chrysanthemum a.k.a Kekwa
Terimakasih Jarimanis
WW :Melukis Menggunakan Cahaya
Khasiat Buah Cermai
Semerah Biji Saga
Hot Kitchen,MSU
Terimakasih Cikgu Etuza Dan Mrs Secretary
Spek Hitam
Resepi Kek Minyak
NEWS
Moga mereka tabah.. juga moga bantuan cepat sampai..
ReplyDeleteas'salam ..sedih nampak..semoga masyarakat Kelantan bersabar..banyakkan doa dan tabah hadapi cabaran ini.Doa banyak2..simpati . Alhamdulillah anak lelaki Etuza selamat sampai di Keningau jam 4.30 petang har ini..penerbangan dari KB ke KKIA Sabah pada jam 11 pagi
ReplyDeletemasa ni Madam k dan keluarga juga di kelantan ke..risau juga.Menurut anak leleki Etuza luar pagar kampus diorang dah paras lutut air naik. katanya . Cuti semester 3 minggu
ReplyDeleteSedih tengok berita pasal banjir di Kelantan, Terengganu & Pahang. Terkini kedah, Perlis termasuk Perak. Dapat bayangkan semua barang yang ditinggalkan pasti sudah rosak teruk..
ReplyDeleteMemang banjir di Pantai Timur tahun ini sangat dasyat terutama di Kelantan. Semoga ianya segera berakhir. Sama2 kita doakan dan hulur sumbangan agar mangsa2 banjir ini beroleh kekuatan dan ketabahan.
ReplyDeletenampak bah besar tengok ni..naik di supermarket dah air tu..harap cepat surut
ReplyDeleteini banjir paling teruk kan..moga semua nya selamat..
ReplyDeletenasib sempat blk kg riteww..hehe
ReplyDeletemoga keadaan disna semakin pulih...
ReplyDeleteSalaam alaikum
ReplyDeleteTernampak alamat di MakLong, Selepas makan sura saya singgah. Ayer bah pula. Dinegeri berjirang inilah kampong Pakcik.Nasib baik rumak hampit pantai, ayer lekas mengalir . Silalah kepondok kalau senang
Tahun ni Allah uji lebih sket.. semoga semua mangsa tabah.
ReplyDeletebetul kak kam..setiap tahun mesti akan ada berita berkaitan banjir dan mangsa banjir..mmg x boleh di elakkan cuma kita perlu hadapi dgn tabah. Salam takziah kepada keluarga mangsa..
ReplyDelete