08 May 2013

Blueberry Cheese Tart

Tart si anak dara
sebabnya...dari A-Z
anak dara yg buatkan

Saya memang  'fail' bab kuih muih moden
nak kena sukat2,timbang2..mmg saya malas

bila dia memasak
lappy mesti dok depan








haha..sama mcm yg dijual tak??

34 comments:

  1. halusnya kerja tangan.... cantek dan mengiurkan

    ReplyDelete
  2. Samalah... kalau macam ini dah boleh ambil tempahan.

    ReplyDelete
  3. Waa sungguh berbakat anak dara Kam, memang menjadi, cantik dan bersih, tentu sedap,rasa nak 'ngap' je 2-3 ketul.

    ReplyDelete
  4. pandainya anak dara akak buat..mmg nampak cam yg kat kedai..sedap kan...

    ReplyDelete
  5. pandainya , lawa terbentuk tart ni.. nak sikit? haha. memang nampak menyelerakan...

    ReplyDelete
  6. Wah! Macam kedai bikin lah...boleh buka kedai nih!

    ReplyDelete
  7. cantik la..pandai dia masak..berbakat..:)

    ReplyDelete
  8. Sedapkn blueberry cheese tart nih, sy sanggup dtg dr klang ke s.alam semata2 nk beli cheese tart yg sedap!

    ReplyDelete
  9. nampak sedap tu dah boleh bukak bisnes tart dah ni hehehe

    ReplyDelete
  10. akak queeniee... sama sama sangat macam dijual..hehe.. nak buat tapi kalau ada orang tolong buatkan lagi besh.. tak gitu akak queenie..

    ReplyDelete
  11. alamak.. salah rumah! ampun ya tuan rumah.. sejak PRU13 saya jadi agak tak betul disebabkan kemelut dalam selut yang payang dirungkai.. sorry sorry.. maap dari ujung rambut sampai ujung kaki

    ReplyDelete
  12. cantik! buat sendiri macam ni, puas makan :)

    ReplyDelete
  13. waduh.. tabik spring cikda tau.. toing3x..

    ini mcm boleh bikin cincin.. :)

    ReplyDelete
  14. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. :)

    Ia cantik, tangan, kesihatan. :)

    http://translate.google.com.tr/#tr/ms/

    ReplyDelete
  15. Kemas pembuatan tart ni..
    tambah2 bila anak dara yg buat, kan..
    sedap...tak tau nk komen sbb akak tak bagi pun sy rasa...hihi..

    ReplyDelete
  16. rajinnya anak dara...mesti sedap tart ni.

    ReplyDelete
  17. dlm syawal yg kian dekat blh la dipnjangkan kt kwn2 yg sudi mngorder

    ReplyDelete
  18. assalam kak
    mesti sedap air tangan si anak dara
    sama je mcm yg dijual ni

    ReplyDelete
  19. Seronoknya ada anak dara yg dah besar panjang. Anak dara tunggal saya si-bongsu tu baru 14 tahun, masak nasi, goreng telur dan buat sambal tahulah dia yg lain2 masih dlm percubaan....

    ReplyDelete
  20. assalam kak :)
    rasanya pingin makan ni :( hehehe
    salam kenal yea kak saya sebagai pndatang baru ni :)

    ReplyDelete
  21. salam sis kamsiah.
    Lawatan pg tirana aduka nampak bluebery.

    ReplyDelete
  22. Rajinnnya anak dara..sebijik macam yg dijual di kedai...
    Mesti sedap.....

    ReplyDelete
  23. ni kalau dekat, confirm ai akan selalu 'drive through'.. hehehe.

    ReplyDelete
  24. sama la kak kam...selalu gak beli...anak ikut maknya..pandai masak..

    ReplyDelete
  25. Bestnye...klo dpt melentak menda ni memey mkn xhengat dunia da..huuu

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.