10 May 2013

Tempahan Blueberry Cheese Tart

Tempahan blueberry cheese tart
disiapkan sepenuhnya oleh anak dara
sehingga jam 3 pagi
(maknya dah 2 episod bermimpi)

modalnya dikeluarkan oleh ayah
hasilnya...untungnya..
sepenuhnya dapat kat anak..:)
mengunakan tepung Ros dan keju Philadelphia
harga keju bkn main mahal lagi


34 comments:

  1. untungnya akak ada anakdara yg pandai masak bagai..kalau dekat boleh sy tempah..:)

    ReplyDelete
  2. salam.. wah sangat cantik dan nampak sedap.. nyum2..^^

    ReplyDelete
  3. wak nak tempah anakdara oops nk tempah kuih blueberry cheese tart anak dara mak tu boleeyy.., hewhew2

    ReplyDelete
  4. pasni bleh wat tat coklat pula ye kak ;-)

    ReplyDelete
  5. wah.. dak kakakler untung hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  6. Waa bestnya, dah dapat tempahan, kalau dekat rasa nak tempah juga, ummi suka cheese tart ni

    ReplyDelete
  7. sedap tu...saya suka tapi tak reti buat @malas buat

    ReplyDelete
  8. amboi dah boleh berbisnes lagi, pasti sedap ni !

    ReplyDelete
  9. Wahhh ini la anak yang mewarisi bakat omak nih. Sampai boleh bisnes lagik! Hebat!

    ReplyDelete
  10. perfect..mesti sedap..dah la comel je =)

    ReplyDelete
  11. Tahniah pd anak dara yg rajin nih.

    ReplyDelete
  12. Wow...mmg nampak menggoda!
    Rajin anak akak buat. Ntah bila saya nk rajin gini ek..

    ReplyDelete
  13. Rajinnn yerr....best betul tgk rajin2 buat kuih ermmmm sedapppp

    ReplyDelete
  14. Nampak sgt sedap, aritu mak sy ada belajar buat kuih nie, lps ni mak ckp nk buat, x sabar nyaa nk rasa

    ReplyDelete
  15. Salam Kam,

    Bertuah ada anak dara pandai buat kuih! Kalau dekat2 boleh tumpang ngendeng untuk tempah!

    ReplyDelete
  16. Bagusnya kak dah pandai amek tempahan..takperlah parents kuar modal awal2..lama2 pandailah dia berbisnes..inshaallah

    ReplyDelete
  17. philadephia cheese tu mmg mahal....tapi sedapppppppppp :)

    ReplyDelete
  18. Salam.

    Favourite saya >_<

    Untung dpt anak rajin kedapur.. mula2 buat untuk makan sndiri, lama2 boleh bisnes pula.. :)

    ReplyDelete
  19. Untung anak dara dah besar...tak lama lagi boleh dpt menantu kot...Anak dara JR (anak dara tunggal) baru berusia 14 tahun, masak telur rebus pandailah...Yg abang2nya pula cuma pandai buat meggi....

    ReplyDelete
  20. ermm sedap ni...rajin anak akak...

    ReplyDelete
  21. wah dah ada pelapis... untung anak perempuan dah besar :)
    saya pun dah lama duk usha nak buat tart ni.. sampai sekarang tak terbuat lagi :)

    ReplyDelete
  22. Salam

    Subhanallah pandainya anak dara akk buat ..tengok pon dah tau sedap! ;)

    ReplyDelete
  23. Si ayah nk ajar anak cari duit sendiri..
    Mula2 kena laa bagi modal mcm tu dulu, kan...hehe..
    Untong amek semua, ngee

    ReplyDelete
  24. ermmm sedapnyer...untung ada anak yg bolih harap dah..

    ReplyDelete
  25. meniaga kecil kecilan.... lama2 nnt boleh bukak restoren kek mcm secret recipe pulak yee

    ReplyDelete
  26. bestnye ada anak dara pandai masak...boleh mak nye relax2...

    ReplyDelete
  27. Makcik. Bgtau Alia pakai tatura pun okay. Hanis jual pakai tatura. Murah sikit. Sedap pun sedap. Hehe :)

    ReplyDelete
  28. Bertuahnya akak ada anak dara pandai masak..nampak cantik dan kemas ja tart tu..mesti sedap

    ReplyDelete
  29. Yummy..nnti kongsikan resipi bleh..teringin nk buat sndiri..l.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.