15 May 2013

WW: Blue Sky



Nautilus Bay Jelutong Promenade












36 comments:

  1. Salam K.Kamsiah..
    Kat Penang ye ni? cantik arca tu.. :)

    ReplyDelete
  2. Waa nampak macam tinggi sangat bila ambik gambar macam tu, cantik!

    ReplyDelete
  3. cantik...kemain tinggi lagik tu...

    ReplyDelete
  4. wah...mcm menarik.
    tak penah sampai lagi ni..
    rasanya tak terperasan pun, hehe..

    ReplyDelete
  5. Arca macam ni...hanya mereka yg faham erti seni aja boleh faham..;)

    ReplyDelete
  6. Subhanaallah..cntiknya...lisa blom prnah sampai lg.. :)

    ReplyDelete
  7. Sculpture tu boleh ujudkan perasaan WOW dlm diri (Pd saya la)
    Interesting :)

    ReplyDelete
  8. salam kamsiah ..
    yg berwarna biru memang sentiasa menarik ..
    he..he..

    ReplyDelete
  9. ni yang kat area burger king tepi jelutong hway tu kan????

    penah p mkn, tapi sebab lunch hour, mmg x la ke tengah tu.... menarik ni.

    ReplyDelete
  10. kat Penang ada Arca ni ke kak?..cantik lah

    ReplyDelete
  11. Cantik dan unik arca yang kaler biru tu.....

    ReplyDelete
  12. betul tu...cantik n unik..teknik gambarnya pun menarik :)

    ReplyDelete
  13. Nape saya tak nmpk ni masa go Penang tempohari huhuhu
    Cantekkk nya..... :)

    ReplyDelete
  14. saya yang dok penang pun tak tau katne ni..huhu

    ReplyDelete
  15. Xtau pun penang ada tmpt nie..uhuhuhu

    ReplyDelete
  16. Apa maksud binaan bertiang? Ia ada sejarah tersendiri?

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Kamsiah

    ingatkan kat luar negara tadi

    ReplyDelete
  18. adei... kak . kat belakang office kita je ni. dulu rajin la lalu kat sini. sejak burger king dah tutup. dah tak pergi dah sana...

    ReplyDelete
  19. suka tgk langit yg membiru tu... gambar2 tu pun cantik :)

    ReplyDelete
  20. Malu juga JR nak mengaku org Penang, sebab belum pernah ke sini....

    ReplyDelete
  21. Gambar pertama itu saya ingatkan lubang jamban. Hmmm. Bila golek lagi bawah baru tahu apa gambar-gambar tersebut. Keruan dibuatnya. Heh.

    ReplyDelete
  22. kat mana nie kak.? blom pernah tgk lag rsnya...

    ReplyDelete
  23. cantik.. mercu tiang 4 tu apa pulak kak kam? dan yg macam note music tu..hehhee.. sungguh tak tau..citer la sket..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.