23 May 2013

Terjebak

Terjebak...terperangkap..namun taklah ketagih..hehe

memula tgk anak2 ja dok main
berkatalah maknya
"game mcm tu pun layan
tak mencabar langsung.."

lepas tu ketika BW ke blog  AR Amin 
dia pun layan game ni jugak

Candy Crush Saga a.ka Buah Saga Keraih
a.k.a Menghancurkan Gula2

hehe..

-kena fokus utk memikirkan strategi
-mengaktifkan otak sebelah kiri
-cepat bertindak

sesekali...melakukan sesuatu diluar kebiasaan
boleh mendatangkan keseronokan..


kerana hidup bkn perlu serius sepanjang masa...

35 comments:

  1. Masih belum terjebak lagi even kawan2 dah ramai yg seru ☺☺

    ReplyDelete
  2. susahnya anum nak lepas level 65 x lepas2

    ReplyDelete
  3. kak..sy pun terjebak jugak game ni. hehehe Layannnn

    ReplyDelete
  4. aya belum lagi bergiat aktif nengok member2 jer main...kemain kusyuk lagi dierang main...

    ReplyDelete
  5. bila dh terjebak..nanti jadi ketagih lak...hehehe...sib baik noe x terjebak lg...layan je kak kam...

    ReplyDelete
  6. Ai main x smpi sebulan baru level 65
    Dok stuck tang tu jer uwaaa

    ReplyDelete
  7. Hehehe...sampai maknye pun terjebak sama yer...blom pernah main lg rsnya game nie...lama dah tak main game pun..:)

    ReplyDelete
  8. Hihihi...saya masih belum terjebak lagi..yg last ari tu angry bird...

    ReplyDelete
  9. Nisah dh tinggalkan buah saga ni.
    tak nak terjebak lame2.
    kang ke laut aje selalu perginya
    hehhee

    ReplyDelete
  10. hehehehe.. akak pun terjebak.. tp kadang2 stress x lepas2 level.. hehehe

    ReplyDelete
  11. xpernah main...nk cubalah cm best jerk

    ReplyDelete
  12. Lame dah tinggalkan dunia game.Dulu layan PS je...

    ReplyDelete
  13. Salam K.Kamsiah...
    Eheheh..dah terjebak jugak ye.. cma dah ade geng!hehe... moh kite moh..
    sekali sekala melayan games seronok jgk kan kak :P

    ReplyDelete
  14. hahahaha..saya dah terjebak..dan dan insaf! :P

    ReplyDelete
  15. nasib baik kuota broadband saya dah abis, kalau tak memang nak terjebak jugak ni. kawan2 asyik dok invite ja..hehe

    ReplyDelete
  16. Buah saga keraih....comei ja bunyi dia....eeeh akk pown terjebak juga...ptt la, rmai yg terjbak upenye...itu psal dia mnta rietta install kan utk dia....

    ReplyDelete
  17. saya tak pernah cuba,takut jadi ketagih game.

    ReplyDelete
  18. sama lah macam ita..
    memang dah terjebak sangat2..huhuhuh

    ReplyDelete
  19. Takut buat benda2 yg jadikan kita ketagih...ketagih berblog pun kdg2 rasa risau juga, takut ada yg tersalah tafsir...

    ReplyDelete
  20. tak minat main game...anak2 cukup minat main game dari kecil...

    ReplyDelete
  21. hehehe... saya un terjebak sama... ahhaha.. susah gax lak nak pass -_-'

    ReplyDelete
  22. IM pun tak minat main game macam ini. Terasa buang masa pulak!

    ReplyDelete
  23. saya belum terjebak... tolong jgn hantui saya... huhuhu

    ReplyDelete
  24. boleh ketagihan ni... elok dielakkan sebelum terkena ketagihan main game ni..hehe

    ReplyDelete
  25. wah game tuuu ... hihiihii ...

    my mom ketagih fb .... ^^

    ReplyDelete
  26. Heee..heee..I main game ni masa memula registered rb in early 2008..sebulan tu macam og gila..after a month lotih dah..till now main yg simple je..kalau boring2..

    ReplyDelete
  27. tak pernah lagi layan apa2 game pun..heheh

    ReplyDelete
  28. Sy xsempat nk layan game dh. Fv pun tanam tembikaiii aje..4hari baru masuk harvest. Nk tinggalkn terus syg pulak...haha..mcm kebun betoi2..

    ReplyDelete
  29. nah kan dah kena ...penangan motivasi berbisa dari otai blog hebat...suka baca " hidup bukan selalu serius" adui....like..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.