22 June 2014

Siapa Saya...??

Kata saya kpd anak2
"malu la mak nak pakai baju mcm ni
nanti org dok panggil nama kita..."

"ni trend la ni mak.."
 amboii ikut trend la sgt...

(jgn sesekali basuh / keringkan baju bercetak
mcm ni dgn mesin basuh
jgn sesekali iron atas tulisan tu..)
Athilia Natasha-Tasha
Alia Laila-Laila
Eleena Yasmin-dh jadi Namin

18 comments:

  1. timm pun malu jugk nk pkai..hehe..tpi klau pkai tdung xnmpk la nma tu kan..

    ReplyDelete
  2. mamanya letak nick apa pulak?
    sporting mamanya..hehe

    ReplyDelete
  3. Haha.. ni kena saru set dengan mak dan ayahnya baru cantik satu keluarga pakai baju sama2..

    ReplyDelete
  4. Tend budak2 remaja skrg lah kak, so sweet. Klau kak kham pakai pun ok je sweet gak

    ReplyDelete
  5. assalam semua.... kpd yang nak bloglist percuma sila ke blog gua
    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/anda-komenbloglist-untuk-anda-amacam.html

    ReplyDelete
  6. hehehehe...klu noe pun rasa malu gak... :)

    ReplyDelete
  7. salam k.kamsiah..
    hihi..trend tau.. cma pun bakal menempah utk kami 4 beranak ni..
    kekeke

    ReplyDelete
  8. dulu2 tahun lewat 70an, ada jugak trend pakai tshirt print nama mcm ni.kawan2 saya pakai.tapi saya malu.tk brani.bila keluar bndar budak2 laki akan brsiul2 sebut nama depa...tu yg tk mau pakai tu. trend ni dh dtg balik rupanya..

    ReplyDelete
  9. Menarik Kam..sekeluarga pakai. Tapi kalau ummi pun malu juga, hehe.

    ReplyDelete
  10. Hehee.. menarik. Klu pakai & jln sorang2 rasa segan juga, tp klu ada geng ok gak tu.. sempoi.. :D :)

    ReplyDelete
  11. trend masa kini..
    tapi...saya jadi terpaksa ikut sebab wajib untuk baju koperat
    yang lain belum la lagi

    ReplyDelete
  12. kalau kamsiah jadi apa pula ya..hihi

    ReplyDelete
  13. Bestnyerr..anak dara ramai.. saya baju camni masuk mesin jgk kak..tp masuk dlm laundry net tu..heheh

    ReplyDelete
  14. Pakai ramai2 satu family memang menarik tapi sekarang dah malu nak pakai..

    ReplyDelete
  15. memang trend la kak baju macam ni.tengok ramai orang pakai

    ReplyDelete
  16. Saya tak ikut trend. Kalau taknak, taknaklah jawabnya :) Sedapnya nama-nama mereka.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.