30 June 2014

Sabun Buah2an

Boleh bezakan yg mana buah asli yg boleh dimakan
dgn sabun buah??

bau sabun limau ni
sama seperti bau limau asli
manis dan wangi

boleh diletak dimana2 saja
dalam kereta,dalam almari pakaian

saya jadikannya pewangi di ruan tamu

berminat
sila ke blog ni
yg sedang menganjurkan GA
dan hadiahnya ialah sabun buah2an mcm ni

39 comments:

  1. tengok buah oren tu nampak real sgt.salam ramdhan kak.

    ReplyDelete
  2. sebijik macam buah sebenar..bahaya klu letak kat rumah saya ni kak..mau dimakan budak berdua tu nanti..huhu

    ReplyDelete
  3. best bau dier yer kak..kang anak tersilap makan plak..hihii

    ReplyDelete
  4. mmg boleh tertukar dgn buah yg betul..

    ReplyDelete
  5. cantik kak..tp kalau ada anak kecik..agak bahaya

    ReplyDelete
  6. slm Ramadhan dan slmt berpuasa buat kak Kamsiah sekeluarga...:)

    saya biasa tgk sabun buah buahan ni kak... ada di jual di padang besar...

    ReplyDelete
  7. bulan-bulan puasa ni, tengok sabun buah pun boleh terliur..hehe

    ReplyDelete
  8. limau dan strawberry tu sabun kan ... limau tu nampak cam real jer .

    ReplyDelete
  9. ASSALAM kamsiah...memang serupa buah sebenar ...kalau tak biasa tengok ni mahu terus ngap sabun tu...

    ReplyDelete
  10. kreatif sunggh org yg cipta sabun tu kan!menarik...

    ReplyDelete
  11. sweet kan macam limau betul,
    saya berkenan kat bau sabun pisang
    sweet sangat kak :)

    ReplyDelete
  12. selamat berpuasa akak...wah dah ada sabun bentuk mcm buah-buahan...menarik

    ReplyDelete
  13. Haha.. kalau nampak oleh Naim ni pasti dia nak ambil ni. Mmg hantu limau

    ReplyDelete
  14. mmg real! silap hari bln, buleh t'ngap! he3..

    ReplyDelete
  15. tengok sabun limau tuh cam nak makan jer rsnya...hehehe

    ReplyDelete
  16. kak Kham...sabun buat tu nampak mcm buah real..nampak sedap pulaj tu..kalau tersalah letak atas meja makan ni..mahu budak2 kecik pegi gigit

    ReplyDelete
  17. wah...macam buah betul la pula...menarik sungguh!

    ReplyDelete
  18. rasa nak makan je tgk..betul2 real...

    ReplyDelete
  19. Saya suka sabun buah-buahan ni terutama strawberi dan limau. Sweet sangat.

    ReplyDelete
  20. anak2 kecil boleh tertipu ni..
    ngap masuk mulut

    ReplyDelete
  21. geramnyer nengok sabun buah2 an tuh... kalu ada tuh msti syg nk guna... dhla rupenyer sebiji mcm betul

    ReplyDelete
  22. as salam, sis
    jemput sgah blog kita www.wanrokiah.blogspot.com

    tinggalkan komen kat blog kita, tq sis

    ReplyDelete
  23. wangi kan.
    saay suka bau pisang. hope ada rezeki menang.hihi

    ReplyDelete
  24. wahh, nih kalau time lapar, terus ngapp masuk dalam mulut.. ahahaha, tp serius mmg comel ;)

    ReplyDelete
  25. salam k.kamsiah..
    hihi..menariknya sabun ni.. ^^
    cma dah join...

    ReplyDelete
  26. sy dh join ga tuh...sabun nih nmlk mcm buah real je

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum.. nak tanya kat mana ye nak beli sabun ni? saya berminat nak beli

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.