18 June 2014

WW :Powerbank & Monopod

Gadget2 tanpa powerbank
umpama ada rokok tp takde lighter hehe

org pakai monopod 
kita pun nak jugakkk...
(sedangkan batang penyapu,batang mop dh ada...)

(RM25)

32 comments:

  1. monopod kita sama... hehehehehe..
    saya ada juga power bank.. dulu2 rajin juga bawa.. skrg dah malas nak bawa memberatkan bag.. jadi kena ambil langkah utk mnjimatkan bateri.. power bank pun dah tak bercas lagi.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bank kuasa tu mmg berat..campur hp lagi...mau senget bahu

      Delete
  2. tp, leez dgn my 'jebat' still xde power bank & monopod. yes.. t'ingin.. tp, berchenta betul nak singgah kedai gajet. hu3..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kadang2, rasa leceh pulak nak bawak...

    ReplyDelete
  5. alamak kialan akak memang A la..

    Gadget2 tanpa powerbank
    umpama ada rokok tp takde lighter hehe

    first time dgar ..tergelak baca he..he

    ReplyDelete
  6. Sy nyer power sama beza warna je... pink.... tp kadang2 je sy pakai bile terdesak... hehehe...

    ReplyDelete
  7. salam k.kamsiah..
    huhu..dah guna semakpones ni baru la rasa bestnya kalo ade powerbank.. dulu berlagak kate tak hingin dgn PB ni.. muehehe...
    bermonopod la akak lepas ni yer.. ^^

    ReplyDelete
  8. sweet je peribahasa tu ;)
    saya dua-dua xde
    kah kah kah

    ReplyDelete
  9. Sng la nk selfie..dh ada monopod ni.
    Saya tak terbeli lagi ni.

    ReplyDelete
  10. Sayangnya kakak guna S4zoom tak boleh letak ke monopod.
    Macam nak terjatuh dari gripnya.

    ReplyDelete
  11. power bank tu memang penting sangat kan kak :)

    ReplyDelete
  12. Kak. Kham..kat mana beli monopod tu...murah banget

    ReplyDelete
  13. wah...advanced dah kak kam...noe monopod tak ado...

    ReplyDelete
  14. Dulu tak pernah bayangkan 2 benda tu akan muncul dalam teknologi komunikasi. Sekarang dah jadi satu keperluan pula. Tak tau apa lagi bakal wujud di masa depan....

    ReplyDelete
  15. Monopod, fisheye saya belum ada lagi, Kak. Tak up to date juga saya ni. Murahnya harga monopod tu RM25. Kalau letak je kat hujung mop atau penyapu lepas tu berselfie tak leh eh Kak?

    ReplyDelete
  16. rasa cam ketinggalan sket bab monopod & power bank nie..heheh

    ReplyDelete
  17. Perrrghhhhh..cayalah kak! hihihih
    Saya sendiri takde monopod!

    ReplyDelete
  18. Skrng ni hp dah nk mcm kereta dah... mcm2 aksesori ada.. :D

    ReplyDelete
  19. zaman srba moden.tua muda semua canggih kan? .kalau tok nenek dulu masih hidup tntu heran trnganga mulut tengok kecanggihan gadget di zmn ni kan?

    ReplyDelete
  20. powerbank dok terbiar, tak larat usung dalam handbag..heee
    monopod? haha, saya tak de..

    ReplyDelete
  21. ekhhh sama lah monopod kita kak kaler PINK... :D

    ReplyDelete
  22. Saya dua2 gadget ni belum ada… ketinggalan zaman sungguh!

    ReplyDelete
  23. Nak jugak PB tu...tapi tak beli2 lagi...ada jer benda lain yg lebih penting nk beli dulu...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.