26 December 2012

Dihari Lahirku...

Oleh kerana beberapa org anak menantu
cucut cicit mak mertua saya
menyambut hari lahir dalam bulan 12
maka..setiap tahun pakat2 pilih tarikh
yg sesuai utk sambut harijadi serentak

tahun ni..tarikh 25 hb dipilih
memandangkan cuti xmas



hari lahir saya pd 26 hb (hari ni)

syukur pada Yang Esa
masih diberi kesempatan bernafas di bumiNYA
selama 42 tahun

mcm biasa..majlis dibuat kt kampung
rumah kakak ipar yg sulung

konsep majlis-pot luck

nasi ayam yg superb ni
'sumbangan' kakak ipar saya
a.k.a tuan rumah





nasi kerabu ni pulak
airtangan saya
*ikan yg tak sempat dicelup tepung* 

cek mek molek sumbangan saya

kek harijadi...tadaaa...bakeri tutup sbb cuti xmas hehe

35 comments:

  1. Salam Kam dan selamat hari lahir. Semoga panjang unur dan hidup dalam keberkatan selalu.

    Nasi kerabu tu mesti sedap.

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran, semoga segala yang baik-baik dikurniakan oleh Allah Yang Maha Pemurah. :)

    ReplyDelete
  3. Salam...
    Selamat hari lahir Kam..
    Moga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik dan dalam rahmat kasih syang Allah sentiasa.

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI LAHIR...SEMOGA KEHIDUPAN SETERUSNYA MENDAPAT KEBAHAGIAAN DAN KEBERKATAN ALLAH SWT. SEDAP-SEDAP HIDANGAN MAJLIS HARIJADI TU...

    ReplyDelete
  5. Selamat ulangtahun Kam! Smoga Kam diberkati Allah SWT dunia akhirat.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday kak Kamsiah sayang...

    semoga diberi kesihatan yang baik sepanjang hayat dan dibukakan rezeki seluas-luasnya untuk kak kamsiah sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir Kamsiah...semoga sentiasa di dalam lindungan Allah. Kek tak ada, rasa tak complete pulak majlis birthday....tapi makanan semua awesome!!

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Lahir Kak Kamsiah.. Semoga sentiasa sihat dan sentiasa dalam rahmatNya.

    ReplyDelete
  9. salam ulangtahun kelahiran kak, semoga diberi kesihatan yang baik dan ceria selalu

    ReplyDelete
  10. alahaiiii lupa pulak nak wish selamat hari lahir utk akak.semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan happy selalu bersama keluarga tercinta

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Lahir

    Tentu meriah sambut ramai2, makchaq & Nafisah pun lahir bulan 12 jugak..

    ReplyDelete
  12. selamat harijadi k.kamsiah...best2 menu yer..makan ramai-ramai lg berselera

    ReplyDelete
  13. Selamat hari lahir akak....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ...amin

    ReplyDelete
  14. blog akak banyak makanan sebab tu saya suka ! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari lahir sis .. semoga dimurahkan rezeki dan dilimpahkan keberkatan hidup sis.

      Delete
  15. besttnya sambut ramai2...

    selamat hari lahir sis... :)

    ReplyDelete
  16. Selamat hari lahir yg ke-42. Omputih kata life begins at 40...Apapun, doa JR semoga dipanjangkan usia dgn kehidupan Kamsiah & keluarga sentiasa dirahmati Allah...

    ReplyDelete
  17. Selamat mnymbut hari kelahiran. Semoga di murahkan rezeki dn sntiasa dlm prlindungan allah swt

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum kak..
    Slmt ulang tahun kelahiran...moga diberi keberkatan usia...dimurahkan rezeki...dan dalam limpahan kasihhsayangNya jua.....amin

    ReplyDelete
  19. Esok hari lahir anak IM yang sulong (Along). Ertinya, seumur dialah usia perkahwinan IM dan ibu_suri!

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir untuk mereka, seronok jugak idea potluck utk famili ni kan :)

    ReplyDelete
  21. happy birthday kamsiah, seronoknya celebrate ramai-ramai..

    ReplyDelete
  22. selamat hari lahir! salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  23. hepi besday sis...moga berbahagia selalu...
    hurmmm..sedapnye cik mek molek tu...js suka2..hehe

    salam kenal sis...singgah sini...

    ReplyDelete
  24. selamat hari jadi n semoga panjang umur dan murah rezeki =)

    ReplyDelete
  25. selamat hari lahir kak....
    semoga sntiasa dumurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik...

    ReplyDelete
  26. selamat hari lahir, semoga berkat kehidupan ke arah kehidupan mendatang...syukran

    ReplyDelete
  27. Sambutan yang sangat sedap....Happy Belated Birthday!!! Terlepas satu hari...jgn maraaa aaaa...

    ReplyDelete
  28. selamat hari lahir.. emm sedapnya nasi kerabu dan nasi ayam... feveret saya..

    ReplyDelete
  29. Kak..nanti share resepi nasik kerabu tu kat sini, leh?? hehe..

    ReplyDelete
  30. Wah!Happy Birthday,tentu seronok celebrate ramai2.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.