13 December 2012

Sedikit Motivasi

Mengubah diri lebih mudah
daripada cuba mengubah keadaan...

21 comments:

  1. mudah2 mudahan mudah berubah ke arah kebaikan. Amiinn....

    ReplyDelete
  2. setuju..selamat pagi..:) breakfast apa pg n??

    ReplyDelete
  3. Setuju.. Dptkan yang terbaik dari apa yang kita ada..

    ReplyDelete
  4. mengubah diri juga tidak mudah jika tidak ada kekuatan hati dan istiqamah.

    ReplyDelete
  5. salam kak:)

    tepat sekali kan...
    mengubah keadaan pastinya mengait dgn byk pihak..byk hati & byk perasaannya.....

    ReplyDelete
  6. agree tapi tak semudah yg kita harapkan & sangkakan.. sbb kita manusia biasa.. ada hati & perasaan... mungkin yg kuat dapat laksana kan dgn mudah.. harapnya saya sebegitu..

    ReplyDelete
  7. Bila kita mampu mengubah diri kita, insya-Allah...mereka yg ada berdekatan kita turut berubah tanpa kita sedari.

    ReplyDelete
  8. Salam, kalau nak cuci-cuci mata jemputla jenguk-jenguk blog saya ada long sleeve maxidress & jubah cotton denim yang stylish leh pakai g pejabat, kuliah, atau jalan2 saje.

    -->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    Tq ye:)

    ReplyDelete
  9. Tapi...lebih ramai yg suka nk ubah keadaan dari nk mengubah diri dek kerana merasa diri tu betoiiii aje, kan..hehe..

    Tgk gambar cengkerang siput kat tepi2 pantai tu...tingin jer nk gi ngutipnya lagi. Kat pantai mana ni, kak??

    ReplyDelete
  10. Gambar tu sangat menarik Kam..
    Tengok gambar yang cantik pun dah rasa termotivasi ni.

    ReplyDelete
  11. Itulah yang selalu IM perkatakan pada kawan-kawan IM bila mereka selalu menyalahkan orang lain dalam setiap permasalahan mereka!

    ReplyDelete
  12. Ubah diri supaya menerima orang yang tidak mahu berubah.
    Gembira!

    Moga Allah kasih.

    ReplyDelete
  13. hahaha setuju, cuma etuza ada jg tak berubah, nak juga blog diubah tapi tak berusaha dalam semua aspek ilmu blogger.cantik teguran ni...baru datang, penat lah ubah blog...nak konon lagi hebat pesona..tapi hampir berputus asa kemarin...tq bagi sokongan ..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.