17 January 2013

Antara Advertlets..Nuffnang & Innity

Saya banyak membaca 'kegeraman' blogger terhadap adverlets ni
antaranya kat SINI,
dan SUNUN
dan banyak lagi..
takde yg memuji...malah mereka mengelar
adverlets spammer-penipu besar

ada sesapa tetamu saya kat sini
yg pernah terkena..
cash out tp tak dapat2 duit..?



tabung saya baru terkumpul rm40-+


ramai membandingkan adverlets dgn En nuff dan Innity
yg baik hati dan menepati janji..

32 comments:

  1. oh.. ada yg mcm 'menipu' ke Kak??
    sy ni tak sgt benda2 ni coz baru lagi...:)

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi ngan advertlets nie...ngan nuffnang jer sbb masih baru berblog..

    ReplyDelete
  3. saya ada jugak bukak akaun tu..sbb tgk blogger lain ada.
    tp kendian saya buang sbb nuffnang tarik balik status gliteriti saya
    lepas buang barulah nuffang bagi balik status tu dan juga BE selalu je lekat
    so saya lupa terus pasal advertlet ni..

    x sangka pulak mereka menipu.letak iklan pun suka2 je

    ReplyDelete
  4. kat blog sy cuma nuff jer kak...yg heartbeat sume tu sy tak join pun..

    tp advertlets ni iklan kat blog akak tang mana?? tak nampak pun?? ke...konsep dia lain dari nuff??

    ReplyDelete
  5. Salam Kam,

    Dulu kak ani letak juga Nuffnang di blog kak ani tapi memandangkan kak ani sendiri tak berapa faham dengan prosesnya, akak buang jer dari blog.

    ReplyDelete
  6. salam sis kamsiah
    Tq info.tirana aduka new blogger.nice dari sis

    ReplyDelete
  7. setakat ni takde masalah lagi bagi saya..cash out pun dalam sebulan lebih dah dpt cek..innity susah nak dapat tp try la submit dulu..

    ReplyDelete
  8. sis adverlet telah lama bertapak dan lebih awal berbanding nuff dan innity..
    Try sis e mail mereka..relexs sis.try sis.

    ReplyDelete
  9. dulu de gak daftar advertlets nih tp sy pilih nuff jugak

    ReplyDelete
  10. Ummi tak pernah try advertlets ni Kam, ummi try nuffnang je.

    ReplyDelete
  11. ramai yang kata advertlert susah nak bayar. saya setia dengan nuffnang je

    ReplyDelete
  12. assalam kasiah..acik cuma tau nuff je..yang lain tak tau pun

    ReplyDelete
  13. Blog saya tak de semua tu kak...nuffnang pun saya tak daftar...

    ReplyDelete
  14. Saya pun tak ada sume tu... tak suka... walaupun ia mendatangkan keuntungan.. semaklah pada pandangan mata...

    ReplyDelete
  15. ada ads TAPI TAPI TAPI malu nak cashout. hahaha

    ReplyDelete
  16. oo tak tau la nak komen apa kak kamsiah, anis pun baru jer dengan nuffnang , hak lain2 tu lagi la tak tau

    ReplyDelete
  17. You take very nice photos :) Greetings from Poland! Pozdrowienia z Polski! :)

    ReplyDelete
  18. hehe...
    js hanya ngan nuff je itupun blm pernah laei merasanya...hikhik

    ReplyDelete
  19. Blm pernah cuba2 nuffnang ni lg. .. Tk tau nk komen apa2

    ReplyDelete
  20. sebelum ni ada gak letak adverlets...pastu remove..hehe

    ReplyDelete
  21. Wah!Local punya memang mcm tu pasal tidak ada siapa2 yg pantau mereka,
    agak2nya Jabatan apa yg patut bertanggung jawab?
    Kalau ada pun rasa2nya tak guna juga.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.