ya ALLAH ya TUHANKU yg MAHA PEMURAH DAN MAHA PENGASIH,
jika rezekiku masih berada atas dilangit maka KAU turunkanlah ia.. jika rezekiku masih berada didalam bumi,maka KAU keluarkanlah... jika rezekiku masih berada jauh dariku,maka KAU dekatkanlah... jika rezekiku masih lambat,maka KAU percepatkanlah.

30 January 2013

WW :Hijau

















34 comments:

ummiross said...

Salam pagi Kam..

Hijau dan kehijauan yang sejuk mata memandang..

azieazah said...

Sejuk mata. Saya suka...!!

Mia Kassim said...

Tenang tengok semua pun kehijauan......

cheqna said...

hijau itu mendamaikan =)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantiknya...
buah asam tu nampak segar ja
(betui ka buah asam)

ummuaidan said...

Hijau yang begitu mendamaikan pemandangan mata..suka tengok...

Yana Halim said...

saya suka hijau. :)

Ibu Qistina said...

cantiknye,sejuk mata memandang.

Anum said...

salam rabu
singgah pagi

Angah said...

sejuk mata memandang...

sudipVSsenduk said...

Antara warna kesukaan Rasulullah.
Cantik!

nea lopah said...

salam kak. warna kegemaran nabi dan warna terapi.

CeqGu said...

rasa segar jer mata ni tengok gambar2 hijau ni....akak snap sendiri yer.....cantik sungguh!

aby said...

Mcm jodol lagu zainal abidin jer

Amin A. R said...

hijau sesuai untuk ketenangan

diana said...

HILANG MENGANTUK..HEHEH

Wak Gelas™ said...

hijau yg nyaman mak kanns..,ehHHee

AdaM Hawa said...

menyegarkan mata yang dah layu di waktu petang.. =)

Amanda Suria said...

SA suka pucuk paku...sedap...

makchaq said...

Salam Kam,

Pandainya tangkap gambaq... teruja sangat makchaq tengok..

ALoNa CintamaniszLite said...

masa akak wat entry psl cermai merah tu sy mmg tak penah tgk pun buah tu sebelum ni..
tp lepas tu sy g pasar malam kmtg...dan parking kat tepi umah orang india..tetiba ternampak pokok buah ni kat luar pagar...serupa..sebijik..buah muda kaler hijau..dan yg masak kaler merah..hehe..

Daddy Ziyyad said...

segar mata..sejuk aja memandang...

Acik Erna said...

assalam kamsiah..sejuk mata memandang..cantik

Kesuma Angsana said...

alamak hijau ni KA mmg suka sgt

Hanif Idrus said...

Hijau.....segar mata memandang!!

Jay Ar said...

Aruah mak JR dulu pesan bila bangun pagi tengoklah pokok2 hijau di luar rumah utk jaga kesihatan mata...Sekarang ni pula bila keluar rumah selalu jumpa bendera berwarna hijau di sepanjang jalan...pilihanraya dah dekat..

Tihara said...

cantik gambarnya kak :)

Kasih Salina said...

cantik hasil seni akak tu..

insan marhaen said...

Kekadang susah percaya pada gambar berbanding realiti. Apa pun, jika melihat dengan matahati, akan dapat kita rasai betapa besarnya ciptaan Allah!

p/s: IM perhatikan setiap kali nak komen entri blog ini, ianya akan pergi ke window yang baru dan memerlukan masa untuk muaturun.

Kenapa tidak gunakan gaya pop-up seperti blog lain? Lebih mudah bagi pengomen!

Mama Mya said...

Hijau bagus untuk Mata :)

sahromnasrudin said...

hijau warna kesukaan rasululullah SAW

thomas said...

Terbayangkan lagu Hijau oleh Zainal.

Arina Shamsul said...

sejuk mata memandang kak...i like hijo.heheeh

Nur-nba said...

Cantik... Segar mata memandang..