30 January 2013

WW :Hijau

















34 comments:

  1. Salam pagi Kam..

    Hijau dan kehijauan yang sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  2. cantiknya...
    buah asam tu nampak segar ja
    (betui ka buah asam)

    ReplyDelete
  3. Hijau yang begitu mendamaikan pemandangan mata..suka tengok...

    ReplyDelete
  4. salam kak. warna kegemaran nabi dan warna terapi.

    ReplyDelete
  5. rasa segar jer mata ni tengok gambar2 hijau ni....akak snap sendiri yer.....cantik sungguh!

    ReplyDelete
  6. menyegarkan mata yang dah layu di waktu petang.. =)

    ReplyDelete
  7. Salam Kam,

    Pandainya tangkap gambaq... teruja sangat makchaq tengok..

    ReplyDelete
  8. masa akak wat entry psl cermai merah tu sy mmg tak penah tgk pun buah tu sebelum ni..
    tp lepas tu sy g pasar malam kmtg...dan parking kat tepi umah orang india..tetiba ternampak pokok buah ni kat luar pagar...serupa..sebijik..buah muda kaler hijau..dan yg masak kaler merah..hehe..

    ReplyDelete
  9. assalam kamsiah..sejuk mata memandang..cantik

    ReplyDelete
  10. Aruah mak JR dulu pesan bila bangun pagi tengoklah pokok2 hijau di luar rumah utk jaga kesihatan mata...Sekarang ni pula bila keluar rumah selalu jumpa bendera berwarna hijau di sepanjang jalan...pilihanraya dah dekat..

    ReplyDelete
  11. Kekadang susah percaya pada gambar berbanding realiti. Apa pun, jika melihat dengan matahati, akan dapat kita rasai betapa besarnya ciptaan Allah!

    p/s: IM perhatikan setiap kali nak komen entri blog ini, ianya akan pergi ke window yang baru dan memerlukan masa untuk muaturun.

    Kenapa tidak gunakan gaya pop-up seperti blog lain? Lebih mudah bagi pengomen!

    ReplyDelete
  12. sejuk mata memandang kak...i like hijo.heheeh

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●