ya ALLAH ya TUHANKU yg MAHA PEMURAH DAN MAHA PENGASIH,
jika rezekiku masih berada atas dilangit maka KAU turunkanlah ia.. jika rezekiku masih berada didalam bumi,maka KAU keluarkanlah... jika rezekiku masih berada jauh dariku,maka KAU dekatkanlah... jika rezekiku masih lambat,maka KAU percepatkanlah.

25 January 2013

Sabun Susu Beras Lagi....


Sebelum ni saya ada cerita
pasal sabun susu beras ni kat SINI


lepas tgk dan rasa kesannya
terus oder 3 kotak sekaligus
sekotak mengandungi 12 ketul

saya tgk ramai yg jual online sabun ni
(dan tersenyum tgk harganya..)





37 comments:

Qashmere said...

Dari mana datangnya sabun beras ni

NenetPenne (NP) said...

baru first time tahu pasal sabun beras ni... ada tau siapa dealer sabun ni?

Anum said...

great one

Zaidalifah Hussin said...

BOLEH NAMPAK AWET MUDA TAK GUNA SABUN NI HI HI HI...

BAGI LA TESTTER 1 HI HI HI

inazamri said...

akak tak jual ke?kalau jual saya nak beli la dlm 3 ketul ke.mcm tingin la pulak.susu dan beras mmg elok utk kulit.sbb tu bedak sejuk org buat dr beras(pernah tengok arwak nenek buat bedak sejuk dulu )

Jay Ar said...

Di rumah saya masih ada stoknya, saya pengguna setia sabun beras yg wangiannya sangat menawan tu...nanti bila dekat2 nak habis kena pi Pdg Besar lagi utk ambiknya.....

nUR_rOsALiNdA said...

Kak, kenapa tersenyum tgk harga..Akak dpt best price ek? Meh la share..Hehehehe~

Angah said...

macam nak try je...

aby said...

apa lebihnya dari sabun2 yg ada di supermarket tu

aby said...

aby buat reply kt blog CC Din tu ..
tp bila klik publish, dia tk bergerak la ..
mcm tu jer .. try preview pun mcm tu ,,
aby punya problem atau sana yg prob ..

Tihara said...

meanrik jugak ye kak :)

azieazah said...

Sabun susu beras? Pertama kali dengar. Untuk muka atau badan?

Acik Erna said...

assalam kamsiah..acik pernah cuba..penjual tu bagi free..tak tau kenapa..acik jadi gatal2..bau dia sedap sangat..wangi.

❤Kamsiah❤ said...

mungkin tak sesuai dgn kulit acik...

❤Kamsiah❤ said...

kalau tak mau cepat habis,pakai kat muka ja hehe

❤Kamsiah❤ said...

salah satu produk thai yg menarik hati...:)

❤Kamsiah❤ said...

nun dari thailand...tp jgn bimbang..halal..

❤Kamsiah❤ said...

kalau dok utara (kedah,penang,perlis) boleh pi beli sendiri kat padang besar

❤Kamsiah❤ said...

tak pasti la pasal awet muda tu...yg nmpk kesannya..kat bahagian daki2 degil berkumpul..bawah ketiak..celah2 peha...mmg hilang..

❤Kamsiah❤ said...

betul...beras sgt berkesan utk menyental kulit...

❤Kamsiah❤ said...

saya tak pernah kesana...sbb tu bila kirim kt org,kirim byk sekaligus

❤Kamsiah❤ said...

biasala la...kalau bisness mesti nak untung,kan..

❤Kamsiah❤ said...

cuba..jgn tak cuba..

❤Kamsiah❤ said...

aby..kut2 la jadi comei mcm org2 siam nunnn..

❤Kamsiah❤ said...

tak pasti la aby..tp saya cuba kat sini..ok ja..

insan marhaen said...

IM dok cari sabun yang boleh hilangkan mengantuk jika menyapunya di muka. Pernah IM terjumpa kat RnR dulu tapi la ni dah tak namapk pun...

Ummu Madihah said...

Salam Kam,

pertama kali dengar pasal sabun susu beras ni. Mak Aji asal Kelantan. Ada ketika nyeberang ke Siam tetapi x pernah perasan pulak?!

gadisBunga™ said...

saya nak terai jugaklah nampaknya ni...

Hanif Idrus said...

Boleh kuruskan bdn tK....

shaiful zaidi said...

dah serasi dgn akak no..eloklah ditambah stok...

Etuza Ezawarna said...

di keningau mencecah RM 5 lebih, kat sana agak murah ke? kami sekeluarga dah menggunanya ..wagi dan harum, seolah berkesan nask tanggalkan daki, beli terus 4 hari tu...boleh tak pesan kat kamsiah ni? ...tanya ja, mana tahu murah..

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

MulutPayau said...

Teringin jugak nak cuba...

Kasih Salina said...

bagus ke kak sabun muka ni, saya tgk ramai yg duk jual..tp takut nak cuba..sabun ni asal dari belah siam ka..

nea lopah said...

salam kak..sy pun guna sabun ni. mmg bagus utk kulit muka dan badan.

Ena's Palace said...

Mesti sabun ni byk kelebihannya kan...

20darham..... said...

Sapa nak try.. best price 01111565451