25 January 2013

Sabun Susu Beras Lagi....


Sebelum ni saya ada cerita
pasal sabun susu beras ni kat SINI


lepas tgk dan rasa kesannya
terus oder 3 kotak sekaligus
sekotak mengandungi 12 ketul

saya tgk ramai yg jual online sabun ni
(dan tersenyum tgk harganya..)





37 comments:

  1. baru first time tahu pasal sabun beras ni... ada tau siapa dealer sabun ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dok utara (kedah,penang,perlis) boleh pi beli sendiri kat padang besar

      Delete
  2. BOLEH NAMPAK AWET MUDA TAK GUNA SABUN NI HI HI HI...

    BAGI LA TESTTER 1 HI HI HI

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti la pasal awet muda tu...yg nmpk kesannya..kat bahagian daki2 degil berkumpul..bawah ketiak..celah2 peha...mmg hilang..

      Delete
  3. akak tak jual ke?kalau jual saya nak beli la dlm 3 ketul ke.mcm tingin la pulak.susu dan beras mmg elok utk kulit.sbb tu bedak sejuk org buat dr beras(pernah tengok arwak nenek buat bedak sejuk dulu )

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...beras sgt berkesan utk menyental kulit...

      Delete
  4. Di rumah saya masih ada stoknya, saya pengguna setia sabun beras yg wangiannya sangat menawan tu...nanti bila dekat2 nak habis kena pi Pdg Besar lagi utk ambiknya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak pernah kesana...sbb tu bila kirim kt org,kirim byk sekaligus

      Delete
  5. Kak, kenapa tersenyum tgk harga..Akak dpt best price ek? Meh la share..Hehehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasala la...kalau bisness mesti nak untung,kan..

      Delete
  6. apa lebihnya dari sabun2 yg ada di supermarket tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aby..kut2 la jadi comei mcm org2 siam nunnn..

      Delete
  7. aby buat reply kt blog CC Din tu ..
    tp bila klik publish, dia tk bergerak la ..
    mcm tu jer .. try preview pun mcm tu ,,
    aby punya problem atau sana yg prob ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti la aby..tp saya cuba kat sini..ok ja..

      Delete
  8. Sabun susu beras? Pertama kali dengar. Untuk muka atau badan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak mau cepat habis,pakai kat muka ja hehe

      Delete
  9. assalam kamsiah..acik pernah cuba..penjual tu bagi free..tak tau kenapa..acik jadi gatal2..bau dia sedap sangat..wangi.

    ReplyDelete
  10. IM dok cari sabun yang boleh hilangkan mengantuk jika menyapunya di muka. Pernah IM terjumpa kat RnR dulu tapi la ni dah tak namapk pun...

    ReplyDelete
  11. Salam Kam,

    pertama kali dengar pasal sabun susu beras ni. Mak Aji asal Kelantan. Ada ketika nyeberang ke Siam tetapi x pernah perasan pulak?!

    ReplyDelete
  12. dah serasi dgn akak no..eloklah ditambah stok...

    ReplyDelete
  13. di keningau mencecah RM 5 lebih, kat sana agak murah ke? kami sekeluarga dah menggunanya ..wagi dan harum, seolah berkesan nask tanggalkan daki, beli terus 4 hari tu...boleh tak pesan kat kamsiah ni? ...tanya ja, mana tahu murah..

    ReplyDelete
  14. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  15. bagus ke kak sabun muka ni, saya tgk ramai yg duk jual..tp takut nak cuba..sabun ni asal dari belah siam ka..

    ReplyDelete
  16. salam kak..sy pun guna sabun ni. mmg bagus utk kulit muka dan badan.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●