24 February 2013

I Love....

Suka kumpul t shirt bertulis I LOVE...ni
lagi suka kalau ianya diberi
oleh rakan2 yg berkunjung ke oversea
6 helai t shirt from Korea
ni pemberian kawan anak yg bercuti kesana
thanks a lots...

dibeli di Teluk Batik

from Penang with love...





32 comments:

  1. murah rezeki akak..ramai rakan yang ingatkan akak bila jalan jalan...

    ReplyDelete
  2. banyak dh tu koleksi baju i love something..

    ReplyDelete
  3. melainkan kalau kainnya sedap disentuh, baru saya beli tshirt begitu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yg 1005 cotton,mmg sedap dipakai..yg yg kain tak selesa dipakai..akkasimpan je..

      Delete
  4. Aikkk....ada gak hobi mcm ni erk...ok.gak ni...nak kena try ni....ahakz

    ReplyDelete
  5. wah banyaknya koleksi T-Shirt I Love... simpan dalam plastik lagi kak...x pakai ke?

    ReplyDelete
  6. JR suka t-shirt yg tulis love-love berunsur lokaliti, misalnya I love Kulim, I love Kubang Kerian, I love Batang Berjuntai, I love Guar Petai, I Love Ceruk Tok Kun dll...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pulak suka I LOVE NZ,I LOVE NY,I LOVE BALI...:)

      Delete
    2. Batang berjuntai dah tukar nama....Bestari Jaya. hehe

      Delete
  7. wah I Love Malaysia..tahniah dapat baju tu

    ReplyDelete
  8. comel jugak baju macam ni..masa gi brunei ngan dubai baru ni tak sempat nak cari...nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin lain kali boleh pesan kt kawan2 yg kesana..

      Delete
  9. T shirt2 tu d simpan sebagai koleksi atau d pakai lps tu ...

    ReplyDelete
  10. Buat koleksi eh kak.. sayang kan nak pakai.

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. tak byk man apun kak nora...masih mengumpul..

      Delete
  12. Wah...byknye....sukeee....rietta blom ada stu pown collection....klu warna hitam rietta ok la...klu putih....rietta xpndai jga...hehehe...

    Psss....terkilan juga...sbb msa tu pkai 50mm.....nak tukar lens, kekangan masa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaler hitam ada jugak sehelai tp dah lunyai..:)

      Delete
  13. Replies
    1. haha..azie..kalau PM tu ditukar ke RM..mau le..:)

      Delete
  14. saya pun sama kak... suka kumpul t-shirt i love ....
    setakat ni dah ada i love hong kong, i love singapore, i love london .....
    tu je kot... ha ha ha...
    patut i kena ada i love Malaysia lah...

    ReplyDelete
  15. Sy suke kumpul FM lokaliti. hehehe..nice share kak..

    ReplyDelete
  16. Ooh bagus juga kumpul t-shirt i love ni ye, ummi tak pernah kumpula lagi, biasa suka FM dengan piring je setakat ni.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.