22 February 2013

Koleksi FM

Banyak yg diberi org
dari dibeli sendiri


antara yg pernah memberi
pemberian anak buah yg kerja kat Sarawak
pemberian kawan2 anak2 saya pun ada
from Korea
bila malam,off lampu dan guna tourch light
suluh fm ni
hasilnya perkataan Korea tu bergerak2




yg jenis plastik ni
takkan pecah/sumbing jika terjatuh
cantik ja melekat
dan tak mencalarkan petiais jika ditarik2 oleh kanak2..

32 comments:

  1. banyak koleksi FM akak..cantik2 pulak tu..sy suka yg jenis plastik n x calar tu..peti ais sy dh calar dek yg jenis satu lg tu..dh la baru beli sebulan..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. boleh tahan byk FM akak tu....buat kenangan...:)

    ReplyDelete
  3. cantik FM tuan rumah . Hobi kita sama ..dah penuh pintu fridge . skrg ni saya letak di whiteboard pulak.

    ReplyDelete
  4. wahhh byk jugakkk
    ai fm dok merata
    kt aloq staq ngan kulim x masuk kt nihon lg

    ReplyDelete
  5. wah banyaknyer kak..best tuh..kat umah nie tak leh letak..ade jer budak sorang tukan cabut buat main..

    ReplyDelete
  6. saya pun mmg peminat fm..sejak berblog makin meriah fm melekat kat peti sejuk...tapi koleksi akak lagi banyak dan menarik

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum
    singgah pagi jumaat
    semoga hari yang ceria

    ReplyDelete
  8. Wah...banyaknya fm akak.......comel2 pulak tu....saya baru nak kumpul fm....

    ReplyDelete
  9. Wahh...da nak penuh FM akk..saya punya byk yg dah pecah ank buat main...

    ReplyDelete
  10. Wah... banyaknya, cantik2 pulak tue... Pas nie kalau Cek Ya melancong lagi, Cek Ya bg pulak ye.

    ReplyDelete
  11. Penuh! !!!! Wife saya minat tapi tak sepenuh kat gambar...huhuhuhuhu.

    Bertahun ni koleksi..hahaha

    ReplyDelete
  12. Unik la FM Korea tu kak..:)

    Betul, saya sendiri suka FM yg getah...tak pecah kalau terjatuh..yg seramik tu mudah sangat sompek nya..hahaha

    ReplyDelete
  13. Banyaknya Kam FM tu, cantik2 pulak. Best kan dapat tanda ingatan dari rakan2 dan saudara mara.

    ReplyDelete
  14. Salam Kam,

    Mak Aji pun suka simpan fridge magnet ni yg dibeli sendiri juga diberi orang. Menceriakan suasana di dapur!

    ReplyDelete
  15. macam nak juga kalau kena beri free...hehehe..banyaknya..tu, kalau blog Remmy Hazza pula banyaknya makanan...cantik2 lah warna ...menarik

    ReplyDelete
  16. Cantikkkk.....Me suka yg jenis plastik. Sebab kalau budak2 jatuhkan pun tak pecah. Tak lah meraung nanti...:-)

    ReplyDelete
  17. seronok tengok pintu peti air penuh dengan fm

    ReplyDelete
  18. Wooo byk ner koleksi FM :-)
    JM pun suka simpan koleksi fridge magnet setiap kali travel spt satu kepuasan pulak hihihi

    ReplyDelete
  19. banyaknya..seronok tgk koleksi yg akak ada dr pelbagai tempat....

    ReplyDelete
  20. Tak lama lagi penuhlah pintu peti sejuk tu,he!he!

    ReplyDelete
  21. Saya pun suka kumpul FM, banyak yg orang bagi juga, sendiri nak melancong alamat takdala FM tu..

    ReplyDelete
  22. cantiknye colorful. I like...saya pulak suka mengumpul botol2 shampoo dari hotel2 yang saya inapi.msa kursus ke, masa makan angin ke,now dah hampir penuh almari kaca saya.nanti saya msuk dlm blog ye?

    ReplyDelete
  23. salam akak..banyaknya dan cantik2 pulak tu..

    ReplyDelete
  24. Saya ada 3 kotak kasut FM ni. Tak lekat pun kat fridge sebab fridge tu dah tak berapa berseri dah, maklum dah berusia dekat 10 tahun.hehehe

    kena tunggu fridge baru kot baru boleh lekat melekat.

    ReplyDelete
  25. duu byk gak koleksi,tp byk yg dh pecah n dipecahkan anak.hehe

    ReplyDelete
  26. cantik2 la kak...suka tengok... ^_^ yang korea tu creative la...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.