20 February 2013

Senyum

Senyumlah jika ingin
org lain senyum padamu..
"Senyum kalian bagi saudaranya adalah sedekah, 
beramal makruf dan nahi mungkar yang kalian
 lakukan untuk saudaranya juga sedekah, 
dan kalian menunjukkan jalan bagi seseorang yang tersesat juga sedekah."

24 comments:

  1. muka ju kalau muka biasa pun muka mcm nak makan orang. huhu. kena banyakkan senyuman macam ni ^_____________________^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Kamsiah

    saya sedang senyum ni..... :)

    ReplyDelete
  3. wak pon nk senyumla nk komen blog makk ni..iHHIks

    ReplyDelete
  4. takde ruginya senyum.....
    smileeeeeeeeeeeeeeeee ^____________^

    ReplyDelete
  5. Bak kata lagu...senyum xperlu kata apa apa....

    ReplyDelete
  6. nk sedakah duit tak berapa nk mampu..sedekah senyuman jerlah yer ;)

    ReplyDelete
  7. akak,..saya datang komen sambil senyum ni..

    ReplyDelete
  8. Senyum bukan kena bayar, jadi senyumlah selalu.
    Cuma jangan senyum sorang2 lama sangat...nanti ada yang pikir something wrong somewhere pulak....

    ReplyDelete
  9. antara amalan paling mudah nak dpt pahala: Senyum :)

    ReplyDelete
  10. senyum tu sedekah..sedekah itu ibadah. bila tau bila buat ibadah dapat pahala, senanglah kita nak senyum..tapi,pahala free pun susah orang nak kautkan?

    p/s kam dah follow sayalah...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.