20 February 2013

Pening lagi memeningkan..

2 minggu lepas
baru perasan dah tak boleh upload pic
guna cara lama
saya suka cara tu sbb boleh check
berapa storage lagi yg kita ada


Memeningkan kepala saya

lepas tukar hard disc kat pc ni

anak2 dok merungut
dia org follow blog kawan2nya
dah tukar link..dah tukar profile pic
last2 yg keluar kat blog kawan2nya
adalah pic dan url saya

ada jugak yg saya tgk
kat blog kawan2nya
profile pic adalah anak saya
tp namanya adalah saya

pening jugak kerana saya
boleh 'follow' blog yg dah saya 'follow' sblm ni
tlg jangan anggap saya 'unfollow' pulak...

26 comments:

  1. Salam Kam,

    Apasal jd mcm ni?? Mak Aji pun masalah juga, PC punya monitor dan berbulan risak, langsung xde api. Anak bujang br hantar ke Low Yatt utk baiki. Sementara tu blogging je pakai PC (mata tua ni huruf kecil susah sikit), takpun guna i-Pad tp susah nak upload gambar pulak. Laptop pun asyik anak pinjam je, kena ikut turn pulak! Harap masalah Kam selesai segera!

    ReplyDelete
  2. As salam...ish...memeningkan la bila jd mcm tu...kena tanya yg pakar ni...hehhe ...salam perkenalan...
    Jom, singgah jguk n3 sy ^_^
    Wordless Wednesday : I Need u Peace..!

    ReplyDelete
  3. Blogspot sakit perut lagi la agaknya....

    ReplyDelete
  4. Hah! Hal yg mcm ni la yg sy risau. Hrp boleh solve problem mcm ni...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kamsiah

    moga dah selesai...

    ReplyDelete
  6. Slow-slow kak... biasala, benda baru.. agak pening.. lama-lama ok la tu.. =)

    ReplyDelete
  7. saya belum jumpa lagi prob begini..harap2 dijauhkan.

    p/s pelik juga bila kamsiah follow saya lagi, heee

    ReplyDelete
  8. Macam yang Kakcik kata, mungkin Blogspot ada masalah kot.. Sebelum ni Nur pernah ada masalah nak upload gambar tapi dah tak berapa lama lepas tu.. Sabar ye kak..

    ReplyDelete
  9. Boleh simpati saja...semoga ada pakar yg dpt selesaikan...

    ReplyDelete
  10. Salam,
    Kunjungan balas. Terima kasih sudi singgah ke semekar kasih. Saya bab2 ni mmg x reti..

    ReplyDelete
  11. Oh ye ke, kalau ummi pun sah2 pening juga kalau jadi macam ni. Harap2 ada yang dapat tolong Kam selesaikan masalah ni.

    ReplyDelete
  12. JM pun pening kalau ada kes mcm ni tp yg hairan mcm mana leh jd mcm tu eh

    ReplyDelete
  13. aiii kalau jadi kat cikgu pun pening ni....dah la jiwa tengah kacau....ada jugak yang pencen berblog sementara waktu ni hehehe

    ReplyDelete
  14. Sy pun tumpang pening jgk ni kak...kalo nk kata tukar hard disk leh jejas blog yg cuma bila online jer ni...camne, ek?? Sbb hard disk cuma utk simpan fail kita aje. Tp url dan sebagainya tentang blog ni semua di talian...mmm...pikir..pikir..

    ReplyDelete
  15. wak pon fening jugak layan blog wak tuuu.,UUHuuu

    ReplyDelete
  16. Salam sis. Harap-harap boleh settle segera masalah tu. :-(

    ReplyDelete
  17. btl larr akk...yang dulu ada tulus siap kuata....yang skank kena check kat picasa...

    psss....rezki...masa tu mahatari terik...langit biru, awan putih...laut tenang...ferry kaler kaler....rugi klu rietta xsnap...

    ReplyDelete
  18. SALAM KAK..saya pun perasan jugak..eh mana 'hilang' icon akak..harap ada yang membantu kes akak nih..

    ReplyDelete
  19. Kamsiah,
    Saya guna Photobucket,
    mula2 edit dan kecilkan gambar dan letak watermark dlm Picasa 3
    kemudian unload ke Photobucket ni
    baca kat FAQ

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.