16 November 2014

Merentas Benua

Saya tak pasti a.k.a tak ingat a.k.a dah nyanyuk kut
siapa antara saya dgn DIA ni
yg mulakan persahabatan dulu

Kalau org2 Malaysia yg bermastautin diluar negara
itu perkara biasa

Tapi dgn minah ni
sepatah haram pun saya tak faham 
jika tak ditranslate blognya

tersenarai dlm bloglistnya

lama2 saya baru perasan dia muncul
antara pengomen tegar di blog saya

sapa nak kenal minah ni jom terjah blognya





26 comments:

  1. "Hola" tu maknanya "hai" dalam BM kan? Susah juga nak paham apa yang ditulis oleh Minah dari Costa Rica tu, sebab dia tulis dalam bahasa Sepanyol. Kena guna google translate untuk memahaminya.

    Tak sangka saya menjadi pengomen paling tegar blog ini, hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Puan Kamsiah,

    Kalau follower dalam negara itu biasa-biasa. Tetapi kalau ada follower luar negara yang dikenali atau tidak dikenali tetapi memahami bahasa kita itu juga saya kira biasa-biasa. Tetapi kalau ada follower dari luar negara yang kita tidak kenali tambahan pula tidak tahu berbahasa mereka itu agak luar biasa.

    Saya berpendapat beliau berbahasa Sepanyol agaknya...

    ReplyDelete
  3. Nasib ada google trnslate. Bole la phm sikit2 kn..
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  4. asalam..dari mana minah tu? ok nanti Etuza klik ya.

    Alamak kepoh rupanya Etuza ni ya. sebenarnya dalam komen ni saja kita dapat interaksi.
    Pelik juga rasanya ada blog huuuu! komen banyaknya tapi tuan blog tu tak ada pun komen kat blog kawan-kawan. Ha itu namanya blog terkenal . Komen etuza tak minta balasan..kerana rasa ikhlas ha ikhlas ja jejari menulis...

    ReplyDelete
  5. Lagi pun buat apa ruang komen di pasang jika tiada blogger membuat komen. kan komen membina. Bab komen menjatuhkan tu Etuza tak pandai.dosa berlipat pedati menghunus kalbu kan itu menjadi kemarahan Allah. Komen yang baik2 terjalin kemesraan..hehehehe alamk tazkirah lah pula Etuza

    ReplyDelete
  6. hola ( hai )
    Navidad ( tahun )
    hahaha nda faham ..cuba baca tadi macam Philipino ka tu madam kamsiah

    ReplyDelete
  7. hola ( hai )
    Navidad ( tahun )
    hahaha nda faham ..cuba baca tadi macam Philipino ka tu madam kamsiah

    ReplyDelete
  8. wah, ada pengikut dari spain tu kak... Bertuahnya lah :)
    Saya pun tak faham satu pun apa yg dia tulis....

    ReplyDelete
  9. Apa dia tulis.. satu pun tak faham..
    Eh jap, dia faham ke kak kamsiah tulis apa..?

    ReplyDelete
  10. Apa dia tulis.. satu pun tak faham..
    Eh jap, dia faham ke kak kamsiah tulis apa..?

    ReplyDelete
  11. Apa dia tulis.. satu pun tak faham..
    Eh jap, dia faham ke kak kamsiah tulis apa..?

    ReplyDelete
  12. waaaaahhhh tak sangka akak ada peminat nun dr jauh tuh... cube akak kongsi ngn dana camne klu dia komen kt blog akka nih.... siap salah sorang pengomen tegar lg... huhui

    ReplyDelete
  13. Kakak rasa dia membaca menggunalan google translate itu yg dia boleh komen:)

    ReplyDelete
  14. suspen je bc tajuk td,ingt kamsiah dah kememana ceruk negara dah!!
    ok la tu..dah org nak berkawan,sudi sudikanlah..

    ReplyDelete
  15. dia dari negara costa rica yer kak..
    dulu saya suka tengok cerita spanyol mexico ni..purtavo, purtavo ^_^

    ReplyDelete
  16. yelah kak.. saya pun baru singgah blog beliau, memang kena guna google translate..

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat pengomen tegar yg bertuah itu.. Zura baru nak kenal dan tinggal jejak kat sini.

    Salam kenal dari zura.. folo blog akak jugak~

    ReplyDelete
  18. maksudnya blog akk hebat tau merentas dunia tu ;)

    ReplyDelete
  19. Slm kenal kak, tq ya sudi singgah blog cipisan lya..glamer akak wehh hhehe

    ReplyDelete
  20. waaaaaa.. betul2 popular ni sampai ada pengomen dari luar negara pulak tu... respek lah

    ReplyDelete
  21. dunia tanpa sempadan..

    dah gi tengok, cantik2 design quilt dan patchwork dalam blog Alexandra ni..

    ReplyDelete
  22. Hebat Kak Kam! Peminat dr luar negara yg bukan berbangsa nusantara pulak tu. Memang Blog...dunia tanpa sempadan!

    ReplyDelete
  23. wah..hebat akak..saya yang sokong team bola Spain pun takde follower berbahasa Sepanyol..hehe

    ReplyDelete
  24. dia mungkin meminati resipi dalam blog ini tak kak

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.