24 November 2014

Tersangkut...

Sapa yg layan game ni
ni bukan entri nak mintak 'nyawa'
tp melepaskan geram
dek lama tersangkut kat level 530 ni

16 comments:

  1. Kakcik dah lama tersangkut di level 377 - rasa malas nak main dah...:)

    ReplyDelete
  2. acik memang tak pernah layan game dari dulu kamsiah

    ReplyDelete
  3. hahaha.. main game jugak yer dia ..
    banyak yg dapat 3 star tu..

    ReplyDelete
  4. Wah.. hebatnya korang.. saya memang tak pernah main sampai level ratus2.. malas ...eh ke tak bijak? Haha

    ReplyDelete
  5. lama dah tk main game..agak ketinggalan..hehe

    ReplyDelete
  6. perkhhh kak terornyer... dana tak penah main candy crush nih, klu ada pun main suke2, sbb dulu edy yg suke main candy crush kt hp dana bile dia dh ada smart phone dia asik main kt hp dia... kadang try main jgk tp cam ssh, dana tau nk yg senang2 je heheh

    ReplyDelete
  7. asalam..etuza memang tak tahu..hehehe kaki bangku lah Etuza bab main game ni.

    ReplyDelete
  8. asalam..etuza memang tak tahu..hehehe kaki bangku lah Etuza bab main game ni.

    ReplyDelete
  9. biasa anak2 Etuza gemar main ni, sekarang di hpond pun ada game..terpacak lah kat hpond diorang ...

    ReplyDelete
  10. Perghhh byk dah tue level akak main.. hebat lah.. farah layan jugak hari tue..tapi lama2 boring terus stop main..hehehe

    ReplyDelete
  11. hahaha comellnya akak geram dgn game hihihihi

    ReplyDelete
  12. Tak pernah main game ni...xdapek nak nolong...

    ReplyDelete
  13. dh lama x main game nih..sampai level 230 je pastu dh stop

    ReplyDelete
  14. Hehehe tak main game sangat kita takut terjebak hahaha

    ReplyDelete
  15. saya suka main game perang ja. COC tak main

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.