12 November 2014

WW : Karipap Inti Keledek





29 comments:

  1. sedak karipap pusing..cuma nk pusing jer mls..:)

    ReplyDelete
  2. karipap pusing , cantik pusarannya, inti keledek saya suka inti kleedek dari kentang...

    ReplyDelete
  3. dapnyaa...
    saya kan tak pandai kelim karipap
    lama dah menuntut tak pas-pas lagi tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  4. Mengidam pulak tgk karipap ni...mcm sedap je...

    ReplyDelete
  5. Salam Kak Kamsiah,

    Nampak molek sungguh spiral curry puff tu.. terliur dah

    ReplyDelete
  6. saya mmg lebih gemarkan inti keledek dari kentang

    ReplyDelete
  7. Farah lebih gemar isi ubi kentang dari keledek, keledek Farah akan slow sikit makan...he he he...

    ReplyDelete
  8. Ini keledek ni lebih manis kakak suka. Kena yg rajin baru dpt cantik macam ni..

    ReplyDelete
  9. sedapnya....nampak kemas jerk karipap pusing akak:):)

    ReplyDelete
  10. suka makan karipap ni, tapi tak penah buat seniri..hehehe

    ReplyDelete
  11. Saya lebih prefer karipap inti keledek, malangnya isteri lebih minat buat karipap inti sardin, mungkin sebab lebih mudah buat kot...?

    ReplyDelete
  12. Dari dulu sampai sekarang, kalau bab karipap, reti makan jer...

    ReplyDelete
  13. alahai...telan air liur banyak kali tengok karipap ni...sedapnya... :)

    salam kenal...first time landing sini.. :)

    ReplyDelete
  14. baru jer buat karipap kentang last week, sambil makan sambil duk ingat inti keledek punya. duk cakap kat papa JJ dulu rasa macam kena tipu jer bila beli karipap inti keledek, tapi bila kat sini macam mahalnya la keledek nak buat karipap hehehe.

    ReplyDelete
  15. Sedapnya.. nak pulak kalau karipap pusing..

    ReplyDelete
  16. asalam..karipap semua anak etuza tu sangat suka makan..sedap sangat tu madam Kamsiah

    ReplyDelete
  17. Lama kak tak buat karipap pusing ni..almost a year. Kalau sebut depan abang ni sahih kena...

    ReplyDelete
  18. karipap pusing..JM memang suka mkn karipap..kak Kham! kongsi lah resipi

    ReplyDelete
  19. Mesti lemak manis kalau inti keledek... Sy suka... Sy suka...

    ReplyDelete
  20. Karipap berpintal2 ni nk buat mcmn kak..

    ReplyDelete
  21. saya asyik fail buat kulit karipap ja cik.. tension.. resepi yg selalu buat entah mana hilangnya.. inti jadi kulit ja tak pandai..huhu

    ReplyDelete
  22. Tak boleh lawan karipap inti kari sardin...hmmm! terliur dah ni...

    ReplyDelete
  23. alahai cntik benor kejadina karipap puisng ni.
    ay tak brpa nk.mahir buat karipap pusing.kalau buat karipap biasa tu, sy pakai acuan je. hihi

    ReplyDelete
  24. Waaa..nmpk sedaapp! Jrg org jual keledek kt sini. Ssh nk cari..wuu..fav tu ;(
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.