25 April 2013

Candid

Gambar 'candid'
bermaksud kita dapat rakamkan emosi dan keadaan pada masa tu
ehh betul ke Wak Gelas hehe
gambar yg dirakam secara semulajadi...no posing2

kdg2 dirakam tanpa disedari tuan punya diri

muka konfius..
Irfan(anak kpd anak sedara saya)

Alya teringin sgt cupcakes tu
(anak kpd anak sedara suami)

Mohd Yusoff yg pemalu
(anak kpd biras saya)

apalah yg dikerumuni budak2 ni
(anak2 adik ipar saya)
Ainan Tasneem-flower girl
anak kpd sepupu saya suami

mangsa lensa
tak tau anak sapa

Widad
haa..kan dah comot..

anak2 zaman sekarang

36 comments:

  1. kanak2 ribena..hehe..comelnya widad.. :)

    ReplyDelete
  2. gambar candid lebih istimewa rasanya..sebab tiada senyuman kepura-puraan :)

    ReplyDelete
  3. Salam khamis kak....comel jak tengo budak2 tu semua...

    ReplyDelete
  4. Nisah suke jugak ambil gambar candid..
    selalu jugak jadi sasaran nye.
    sebab nisha suke buat memek muka. hehhe

    ReplyDelete
  5. comel je gmbar budak-budak ni.. hihi :) mmg candid ^^

    ReplyDelete
  6. suka tengok gambar budak2 yg candid ..lebih natural...")

    ReplyDelete
  7. Salam kamsiah,
    Kira mcm gmbar curi la kan,
    Gmbar d ambil dlm org tu tk sedar

    ReplyDelete
  8. Salam...muka suci kanak2 nie semua...

    jemputlah ke blog saya yang baru nak bertatih nie...

    http://ryunabiela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. saya paling ske mangsa lensa tu, spoting je dia kak :)

    ReplyDelete
  10. Salam Kam,

    Seronok tengok gambar candid budak2 tu, cute terutama yg cebik bibir bertudung pink tu!

    ReplyDelete
  11. Cantik-cantik gambar tu Kam, gambar candid kanak2 memang sweet.

    ReplyDelete
  12. Gambar candid yg paling org tak suka ialah bila lensa kamera menangkap gambar ketika mata seseorang itu sedang berkejip. Hasilnya keluarlah gambar seperti org yg matanya terpejam...lawak sungguh!!

    ReplyDelete
  13. Dalm banyak gambar kakak suka budak botak dan Widad...

    ReplyDelete
  14. Salam..sronok tengok gambar candid nih.nampak bersahaja

    ReplyDelete
  15. gambar candid lagi seronok tengok...tambah kalau ambik dengan kawan2 / kaum keluarga yg mcm2 aksi...boleh gelak sakan... apa2 pun dh klik kt nuffnang :)

    ReplyDelete
  16. wasalam.. kalau tengok gambar bebudak memang lucu, tengok gelagat mereka sangat menenangkan hati :)

    ReplyDelete
  17. saya pun suka gambar candid...emosi lebih jelas terpancar...ceywah! gambar candid ni lebih bersahaja dan tidak 'palsu' pada pandangan saya.

    ReplyDelete
  18. Cantik gambar2 ni...Shot pun macam pro! Tambah menarik...ianya candid.

    ReplyDelete
  19. meriah makk kanns.., ekhem ekhem terbatuk2 sebut nama wak erk.. ammvoiii

    ReplyDelete
  20. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. salam kak kamsiah^^

    semua comel2 belaka..geramnya!!
    rasa nak cubit2 jer pipi masing2^^

    ReplyDelete
  22. comel nyer yang makan donut tu.....
    kiut je...


    dah macam pengantin duk pegang bunga

    ReplyDelete
  23. candid photography selalunnya di apply for kids..dan juga street photography...Yg best sebab expression mereka santai...natural ;)

    ReplyDelete
  24. Salam,
    Gambar kandid kalu time makan sungguh merbahaya..kalu time snap tu org tu tgh nganga suap..hahaha..
    Anyway..comel sungguhkan budak2 ni.. Jelas terpancar kegembiraan kt muka masing2 - x de masalah la katakan...

    ReplyDelete
  25. kekadang gambar kandid amat menarik untuk dijadikan kenangan...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.