01 April 2013

Dermagic SimplySiti

dah lama dok  perati Demagic SS ni
dan dek terpengaruh dgn iklan kat TV
"rasa mcm nak sterika ja muka ni.."
(kata anak saya,iklan paling lawak)

tp di Tesco..harganya RM49.90
beberapa kali saya tanya jurujual
harga tetap sama

tak sanggup saya nak layangkan RM50
utk sesuatu yg belum tentu berkesan
atau sesuai dgn saya

Tp bila ke Watsons
harganya cuma RM29.90
seperti yg diiklankan kat radio
tak apa lah..Tok Ti dah kaya raya
bg diskaun 50% pun tak menjejaskan pendapatannya

pertama kali mencubanya
kulit terasa segar,bebas,rileks

31 comments:

  1. Kulit muka kakcik selalu alah dengan apa2 jenama pencuci/penyegar muka... :(

    ReplyDelete
  2. ok ke? tak teringin lagi nak try simplicity hehehe

    ReplyDelete
  3. macam best pulak...nak try jugalah ni....:D

    ReplyDelete
  4. Salam Kam,

    kalau gitu x payahlah seterika muka bila pakai ni ya, he he!!

    ReplyDelete
  5. itu la...tgk iklan 29.90 jerr...tok ti? ekekek....sweet....rietta pown terkesima ngn iklan...tpi xmaw cuba la..tkut xseswai ngn kulit....tunggu testi dr org org yg dh try...

    ReplyDelete
  6. Try la selama seminggu...mana tau kulit tegang menawan bak TokTi..:P

    ReplyDelete
  7. lepas nie..pi beli...nak cuba pula kot2 boleh tegangkan kulit...tak mau pakai seterika tak tahan you he heee.....

    ReplyDelete
  8. Makchaq paling malas pakai2 ni..
    pernah jugak beli tapi selalunya sampai expired dok penuh lagi.. kelam kabut ja selalu.. bedak pun jarang pakai..

    ReplyDelete
  9. best ye kak, price pun menarik tu :)

    ReplyDelete
  10. beza giler tuh price nyer..bagus yer kak produk nie..?

    ReplyDelete
  11. K.ani pun cuba dh dermagic ni.....boleh tahan jugak kesannya! Yg x tahan harganya!

    ReplyDelete
  12. Amboi kemain mahal regenya kat tesco!

    ReplyDelete
  13. Salam Kam..

    Ummi pun ada tengok ni, waa Kam dah cuba ye, nanti bagi testimoni ye, kalau bagus boleh juga cuba.

    ReplyDelete
  14. Awak cuba dulu..kalau OK aku lak cuba!!

    ReplyDelete
  15. yalah ada tk untuk lelaki, asyik2 kaum wanita ja...hehe apapun tahniah buatan malaysia ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Etuza...jom makan Herbalife, pompuan lelaki, tua muda sume pun bole...

      Delete
  16. waa....awet mudalah nanti akak ye..

    ReplyDelete
  17. Kak...akak da sedia cantik menawan...jangan risau

    ReplyDelete
  18. kat tesco rm50 kat watson rm30 macam tu..huhu..bezanya

    ReplyDelete
  19. tu laa...kalo barang2 mcm ni sy lebih suka beli kat watson atau guardian dari beli kat tesco, hehe..

    Produk SS ni yg sy dh guna..mmg elok. Tp tak penah ler beli lagi produk purple ni lagi. Ari tu nk beli tp mcm tak cukup jer duit...heheh..

    ReplyDelete
  20. alamak kena pelawa kat sini ..ok nak terjah blog dia AspenMly, tq

    ReplyDelete
  21. Berbezanya harga.. yer la kalau baru nak try, macam sayang nak bayar mahal2.

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum kak..skang ni sy ngah mrncng nk gna produk ni..2 yg asyk mrayau kat blog2 org 2..cmne ngan rslt lpas gna produk dermagic ni? Please reply asap ^_^..tq

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.