23 April 2013

Semua Produk 1Malaysia

Macam2 yg masuk dalam peti surat sekarang ni
tidak hanya pamplet promosi  kat Tesco,Giants
(saya sukaaaa...)

utusan dari PM pun ada
minggu lps surat PM utk suami hehe...cantik..!!

yg kaler ungu ni pun cantik jugak...
tebal dan kertas berkualiti

agaknya berapa juta naskah dicetak ya??





errrr..ni pun 1Malaysia jugak..!!

39 comments:

  1. pangkah je makk.,ahhKss

    dh 6 tahun anak dara makk erk..ehHe

    ReplyDelete
  2. semalam, suami sy dpt surat utusan dr PM.br baca... hehe...

    ReplyDelete
  3. kak, 1 rumah 1 isteri...wuahwuahwuah..

    ReplyDelete
  4. Apalagi surat2 utk memancinglah kan saat2 gini...)
    Besday tasya ker..hepi besday yer..

    ReplyDelete
  5. Saya suka smpul yg 1 malaysia ni, isi promo apa yg telah d bngunkan.
    dpt juga dr yg satu lg tp isi nya ...... Tk yah smbng lah

    ReplyDelete
  6. yang last tu paling comel..

    psstt: nak celebrate besday dak Nuha ke dengan kek tu kakak?.. ;)

    ReplyDelete
  7. hehe..saya suka yang akhir sekali..comel..! tasha dah 6 tahun ya..hehe..

    ReplyDelete
  8. Makchaq pun banyak dapat surat/kad/sms/video klip 1Malaysia..

    Imalaysia yg last tu comel.. dah nampak iras muka mamanya la...

    ReplyDelete
  9. Macam² produk dikeluarkan kerajaan utk orang² berpendapatan rendah hingga sederhana..Alhamdulillah~ Happy Birthday to Tasha.. Semoga menjadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  10. mcm2 dapat skang ni...hehehe...surat dari Najib ada..dari Anwar pun ada...layan je la..

    1malaysia yg last tu..rasa nk picit je pipi tu..

    ReplyDelete
  11. eh...kek satu malaysia ke satu tahun ni? hehehehe

    ReplyDelete
  12. Happy 6th birthday Tasya. Apasal adik tunjuk satu? Ikut 1 Malaysia juga ke?
    Kempen sampai macam tu sekali. Duit rakyat juga tu...

    ReplyDelete
  13. Kek sambut umur setahun ke...
    kek sambut masa darjah 1 ke...
    atau tak cukup kek tu ada 1, tasha??? hihi..

    ReplyDelete
  14. Comelnya gambar yang last sekali tu, baru 1Malaysia, sejuk mata memandang.

    ReplyDelete
  15. sama la,kita pun dpt.terdetik juga di hati..kalu tiap rumah dpt 1,tentu dicetak jutaan naskah kan..kos cetak pulak..$$$$ aduh,membazir.
    cukup2 la kempen di tv,radio dan surat kabar.

    ReplyDelete
  16. Salam Kam,

    Yg ungu tu Mak Aji pun dapat. Skrg kat hp pun mcm2 sms dapat, semuanya last minute nak pancing undi. Entah brp banyaklah duit dihamburkan utk tujuan memancing ni!!??

    ReplyDelete
  17. Saya pun dapat juga...biruuuu!! Kalau diselit sekali kupon vaucer, ok juge...hehe

    ReplyDelete
  18. posmen ada kerja extra seminggu dua ni...hehe..surat 1Malaysia..surat roket, bulan pun ada...macam-macam ada. very colorful.

    ReplyDelete
  19. ada dpt juga... hehehe pic yg last tu terbaik !

    ReplyDelete
  20. assalam kamsiah..dapat dari yang satu lagi jugak..dua2 dapat he he

    ReplyDelete
  21. Semua rumah dapat ye..?alaaa...saya x dapat lagi...

    ReplyDelete
  22. Saya pun ada dpt jugak buku purple tu :)

    ReplyDelete
  23. hihi.. 1 malaysia y bawah tu sgt2 cute

    ReplyDelete
  24. Happy belated birthday utk kanak2 satu Malaysia.

    ReplyDelete
  25. kat kotak pos umah CiM pown ada jugak.
    produk yg bawah skali tu mmg truly made in malaysia, 1 malaysia

    ReplyDelete
  26. satu2.. saya sayang ibu..lalala~~^^

    ReplyDelete
  27. amboi sekecik tu pun nak jugak 1 malaysia....hehehhe..


    ita pun ada dapat masa kat tempat keje..sekali dapat 2 naskah

    ReplyDelete
  28. Rumah aku. rumah mak aku..rumah mak mentua aku...pun dapat!!!
    Tapi gambar last genuine 1 Malaysia...hehehehe

    ReplyDelete
  29. Mak mentua pun dpt yg ungu tu, kalau dia hantar kad tu banyak2 dlm 10 kilo bagus juga boleh jual kpd Cina 'paper lama' dpt dlm RM4-RM5 cukuplah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam JR..hehehe..ini otak bisnes nih..!!

      Delete
  30. Alorrr...naper cikda x dpt ek?.. Dpt sms je.. Tak sukala sms je..

    ReplyDelete
  31. ala kami kat sabah ni selalu terlepas lah ...cantik tu promosi barangan ke tu?

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.