17 April 2013

Hadiah

Ingatkan kiriman ni utk anak saya


rupanya hadiah utk saya
dari kawannya yg study kat Egypt
 FM unta


dan sungguh tak sangka
terima hadiah dari ZURA-Merry Go Round

Saya hampir lupa menang  contest
kat blognya
Banyak yg dikirimkan Zura
antaranya model flight Air Asia ni

cantik,kan...
bkn plastik tau..:)


dan ni isi yg terdapat dalam kotak tu

FM Jordan
pemberian UMMIROSS



pada yg sudi memberi
terimakasih daun keladi

36 comments:

  1. wah..tahniah acik..hehe.. ada rezeki menang contest..hehe ^^ banyak pulak tu..sudahnya nanti bagi tasha..hehe..

    ReplyDelete
  2. Banyaknya hadiah akak dapat.. Tahniah..semuanya comel

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat hadiah yg cute miut cam tuh kan.leh simpan at kenangan tuh..:)

    ReplyDelete
  4. untungnya...dpt hadiah dari sahabat anak, hoho...

    dan seronok jgk dpt hadiah berganda2, kan..

    Replika kapal terbang air asia tu bkn murah2 kalo beli kat dlm penerbangan, mm..bertuah ler kak..

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat banayk hadiah dari kawan2 blogger

    ReplyDelete
  6. Indah terasa sampai ke hati bila menerima cenderahati dari teman-teman blogger..

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat hadiah...semuanya cantik2...

    ReplyDelete
  8. Wah beruntungnya....murah rezeki bagi org yag memberi dan org yg menerima...

    ReplyDelete
  9. Kotak misteri...hehehe
    best nya bnyk magnet.

    ReplyDelete
  10. murah rezki akak dapat hadiah yang menarik2 semuanya :)

    ReplyDelete
  11. semua comel2..
    part FM tu kalau ai dapat confirm dak Nuha buat main.. sbb dia suka main FM kat peti sejuk kat umah.. ;)

    ReplyDelete
  12. Salam Kam.. terima kasih daun keladi, hehe..

    ReplyDelete
  13. bestnye akk....semua comeicomei....replika tu yang pling rietta suka....

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Kamsiah

    baik hatinya Zura
    my life & my forevel love pun dat juga
    bolg atuk-phd tak hantar ke...he he

    ReplyDelete
  15. salam kamsiah..Alhamdulilah dapat hadiah yg tak disangka...

    ReplyDelete
  16. Rajin masuk peraduan dan segmen pasti ada hasilnya. Menarik hadiah model kapal terbang tu. Tahniah diatas kemenangan!

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak....bestnya dapat gift dari jauh....

    ReplyDelete
  18. bestnya dapat hadiah... dari overse lak. =)

    ReplyDelete
  19. wah, banyak hadiah.. alhamdulillah, murahnya rezeki.. tahniah ya.. paling suka tengok hadiah FM unta tu,cantik.. :D

    ReplyDelete
  20. Saya ada kawan yg hobinya suka collect model flight tu...Mmg best tgk koleksi dia

    ReplyDelete
  21. Salam kenal dari m3h..banyaknyer hadiah akk dpt..
    done follow sini
    http://mama3heroo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. seronoknye bile dpt hadiah kenangan dr kwn2 ye kak... cantik2 semua nya

    ReplyDelete
  23. tahniah kak kam...mesti rasa excited dpt hadiah tu...

    ReplyDelete
  24. wahh banyak dapat hadiah , dah bleh sediakan gobok khas hadiah dari blogger ni kak:)

    ReplyDelete
  25. Banyaknya hadiah dapat...memang murah rezeki, dpt pula yg cantik2...

    ReplyDelete
  26. tahniah kak!!! cantik2 hadiah tu, emm mesti makin bertambah koleksi di rumah ni ;)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.