13 September 2014

Bandung Berlaici & Red Velvet

Santai Sabtu

Air bandung akan lebih ummphhh
jika ditambah dgn laici
(masukkan sekali air laici tu)


Red Velvet lebih sedap
dilapisi cheese kek
dan lebih sedap dinikmati bersama minuman panas


15 comments:

  1. minum petang lagi segar, ..dulu gemar minum sejuk. dah berumur ni kurang ..Kelihatan entry menawan..asalamualaikum

    ReplyDelete
  2. selamat pagi kak, mak aii mengancam menu pagi2 ni, yang bandung tu memang terbaik lah gabungannya, meletop!!..

    ReplyDelete
  3. sodapp tuh!laici pun bleh masuk dlm air tembikai..hehe

    ReplyDelete
  4. omaiii sedappp nya...bandung tu sgt mengancam!

    ReplyDelete
  5. Lama x buat kek ni...ermmm...
    Ptg ni mkn cekodok jer kak...:)

    ReplyDelete
  6. Gambar akak memang kelas! Telan air liur saya menengoknya!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Kam
    Sedap air bandung laici tu hingga kak ani terkenang2. Akhir dapat juga minum.

    ReplyDelete
  8. Buonissima e bellissima la tua red velvet..
    Ne prendo un pezzo!!
    buona serata!!

    ReplyDelete
  9. memang sedap..
    makan sambil hadap hujan yang turun.. ;)

    ReplyDelete
  10. Bandung laici sangat mengancam selera KY..

    ReplyDelete
  11. Cantik gelas bandung tu, bandung lagi mengancam ermm!

    ReplyDelete
  12. OMG, tak larat rasanya nak menahan keinginan bila tengok red velvet bersalut cheese cake. Lapar jadinya!

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.